Vezi Primele Imagini Cu Arnold Schwarzenegger În Filmul De Acţiune The Last Stand

Primele imagini cu Arnold Schwarzenegger din filmul de acţiune The Last Stand, unde actorul deţine rolul principal, au apărut online.

Din câte se pare, Arnold Schwarzenegger îşi sărbătoreşte cei 65 de ani prin mai multă muncă şi are calendarul ocupat mai mult ca înainte de a se lansa în politică.
El şi-a petrecut câteva săptămâni pe platourile de filmare Expendables 2, unde şi-a reluat rolul Trench Mauser, înainte de a trece la The Last Stand, unde Arnold deţine rolul principal, pentru ca mai apoi să facă echipă cu Sylvester Stallone în filmul mult aşteptat The Tomb.
Ba mai mult de atât, Schwarzenegger începe lucrul la producţia Breacher în această toamnă, având şi filmul Unknown Soldier în calendarul său, împreună cu continuarea celebrului Twins sau Triplets în cazul în care filmul se va numi aşa.
Zvonuri timpurii spun că Last Stand va fi ca un amestec dintre genul western cu Fast And Furious doar că va avea o cifră octanică mai ridicată, multe emoţii amestecate şi un strop de comedie pe care regizorul Jee-Woon Kim le-a supervizat personal.
Scenaristul Andrew Knauer a scris povestea originală, cu o rescriere ulterioară făcută de Jeffrey Nachmanoff.

Producţia The Last Stand, l-a avut la un moment dat pe Liam Neeson în rolul principal, dar acesta a avut un calendar prea încărcat pentru a putea susţine încă un rol principal.
Este o alegere interesantă de revenire într-un rol principal pentru Arnold, care speră la un al doilea vârf de carieră ca erou de acţiune pe ecrane.
Filmul The Last Stand spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) un şerif mai în vârsta ce a devenit o ruşine pentru forţele poliţieneşti şi care a renunţat la cariera din Poliţia Los angeles, exilându-se într-un oraş de frontieră mexican numit Sommerton Junction, din cauza sentimentului de vinovăţie pentru că a stricat o operaţiune a poliţiei ce a l-a lăsat pe partenerul său cu un handicap permanent.
O nouă şansă i se oferă lui Ray, atunci când Cortez (Eduardo Noriega), cel mai căutat şi faimos lider al traficanţilor de droguri mexicani, reuşeşte să evadeze în mod spectaculos dintr-un convoi de deţinuţi escortat de agenţi FBI şi care se îndreaptă spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia în Mexic şi a scăpa de rigorile legii, având asupra lui 400 milioane de dolari şi gonind spre frontieră cu o viteză de 200 mile pe oră, într-o maşină sport Gumpert Apollo ce i-a fost pusă la dispoziţie de subalterni.

Şeriful nostru vrea să îşi răscumpere greşelile trecutului capturându-l pe acest infractor, dar atunci când îşi dă seama că este înconjurat de o echipă neexperimentată de poliţişti şi Cortez are o armată de ticăloşi bine antrenaţi şi înarmaţi, ce au şi un ostatic pentru a-şi asigura scăparea, Ray Owens şi oameni lui realizează că ei au devin ultima redută.
The Last Stand va ajunge în cinematografe începând cu data de 18 Ianuarie 2013.

Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.