Ecranizarea Popularului Joc World Of Warcraft Şi-a Găsit Scenarist!

Proiectul pentru ecranizarea jocului World Of Warcraft, s-a lovit de multe obstacole de-a lungul timpului, dar astăzi face un pas în faţă, odată cu angajarea unui scenarist.

Studiourile Legendary Pictures, cei ce vor să aducă pe marele ecran şi adaptarea jocului video Mass Effect, al companiei BioWare este determinată să realizeze un film de lung metraj din popularul joc World Of Warcraft de ceva vreme.
Dacă iniţial ecranizarea avea un regizor, la începutul lunii iulie regizorul Sam Raimi a anunţat că se retrage de la cârma viitorului film World Of Warcraft, ca urmare a angajamentelor sale pentru Oz The Great And Powerful
Se pare că ecranizarea popularului joc al celor de la Blizzard Entertainment, îl va avea pe scenaristul Charles Leavitt la bord, ce va rescrie scenariul, care a fost iniţial elaborat de Robert Rodat (Saving Private Ryan).

Încă nu se ştie exact modul în care cei de la Legendary plănuiesc adaptarea pentru marele ecran a jocului World Of Warcraft, dar având în vedere că studioul are în producţie viitoare filme ca Pacific Rim, Man Of Steel şi remake-ul pentru Godzilla, s-ar putea să găsească o modalitate originală de a inspira speranţa pentru milioanele de fani ce consideră că povestea originală a jocului World Of Warcraft este un material de calitate ce necesită un film pe măsură.
Dar chiar şi aşa, privind înapoi în timp la ultimele adaptări ale unui joc video popular precum Max Payne, Doom, Prince of Persia: The Sands of Time, Far Cry, Hitman, etc, nu prea au avut un succes răsunător la boxoffice şi nici măcar în rândul fanilor.
Singura franciză de succes, ce provine dintr-un joc video ce încă supravieţuieşte, este Resident Evil şi va lansa anul acesta în toamnă, filmul cu numărul cinci intitulat Retribution.

Scenaristul Charles Leavitt a scris recent pentru cei de la Legendary Pictures complotul pentru viitorul film fantasy The Seventh Son în care joacă Jeff Bridges, aşa că are o legătură destul de strânsă cu studioul.
Probabil vom afla în curând pe cine va alege studioul să regizeze acest ambiţios proiect aşteptat de multă vreme.

Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.