Continuarea Filmului 300 Este Acum Oficial Intitulată 300: RISE OF AN EMPIRE

Oficialii de la Warner Bros au declarat oficial astăzi, că sequelul filmului 300 al regizorului Zack Snyder, ce este bazat parţial pe povestea unui roman grafic de Frank Miller, are acum titlul 300: Rise Of An Empire.

Proiectul ce a fost menţionat în trecut atât ca 300: Bătălia De La Artemisia sau 300: Bătălia de la Artemisium şi ce îl are pe Noam Murro ca regizor, îl va readuce în rolul principal pe Rodrigo Santoro (Xerxes) şi se concentrează în principal pe lupta de la Artemisium, luptă ce a avut loc concomitent cu Bătălia de la Termopile din filmul 300, noul film fiind restructurat pentru a nu fi o urmare directă a filmului 300.
Rodrigo Santoro, pe care îl vom putea vedea jucând alături de Arnold Schwarzenegger în viitorul film The Last Stand, a confirmat şi el recent, că filmul nu este o continuare, ci este un film ce are loc aproximativ în acelaşi timp cu acţiunea primului film.

În multe ştiri anterioare am aflat că spin-off-ul 300: Rise Of An Empire, are un scenariul scris de Zack Snyder şi co-scenaristul Kurt Johnstad, va fi regizat de Noam Murro (Smart People) şi până acum, lucrurile au rămas neschimbate.
Deocamdată nu există foarte multe informaţii despre modul în care Xeres (Rodrigo Santoro), zeiţa Artemisia (Eva Green) şi Generalul Grec Themistocles (Sullivan Stapleton) se vor încadra în stilul narativ ale spinoff-ului 300.
Deoarece Snyder nu va fi regiza această continuare a filmului 300, apar în mod evident câteva întrebări cu privire la cât de mult va putea viitorul film reproduce cu succes secvenţele hiper-realiste de luptă stilizată, scene ce au fost principalele puncte forte pentru predecesorul său.
Asta presupunând că Noam Murro nu are ca scop să realizeze cadre complet diferit faţă de filmul 300.
Dar, există şanse bune ca el să nu schimbe mai nimic din stilul original în care a fost făcut primul film, odată cu implicarea lui Snyder şi a lui Frank Miller, ce este omniprezent la toate adaptările sale în ultima vreme.

O veste bună ar fi că cei de la Legendary Pictures au păstrat data de lansare stabilită pentru 2 August 2013.
Spin-off-ul 300: Rise Of An Empire va avea în distribuţie actori ca Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton şi Andrew Tiernan.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.