HANSEL AND GRETEL: WITCH HUNTERS Primul Trailer Pentru Adaptarea Modernă

Dacă te întrebai unde au dispărut toate vrăjitoarele de altădată, trebuie să vezi primul trailer oficial pentru adaptarea modernă a clasicei poveşti a lui Hansel Şi Gretel ce-i are în rolurile principale pe Jeremy Renner şi Gemma Arterton.

Primul trailer oficial pentru adaptarea modernă a clasicei poveşti a lui Hansel Şi Gretel

Oricât am sperat ca această adaptare modernă a poveştii lui Hansel şi Gretel să nu semene cu Van Helsing, cei de la Paramount s-au străduit să îmi spulbere toate speranţele odată cu lansarea oficială a primul trailer. Mult gestatul şi controversatul proiect de fantezie şi acţiune al celor de la Paramount, Hansel And Gretel: Witch Hunters a primit o lovitură puternică atunci când şi-a mutat data de lansare din 2 Martie 2012 în 11 Ianuarie 2013, devansând data de lansare iniţială, cu aproximativ un an de zile. Ca şi în cazul lui G.I. Joe 2 Retaliation, se zvoneşte că această întârziere este datorată conversiei 3D a filmului şi a efectelor speciale ce trebuiau îmbunătăţite.
În film joacă Jeremy Renner şi Gemma Arterton ca personajele omonime, ce sunt acum oameni în toată firea puşi pe răzbunare împotriva comunităţii de vrăjitoare.

O parte din mine vrea cu adevărat să dea credit acestui film de acţiune şi fantezie şi încă sper că va fi ceva distractiv, dar trailerul face nu prea face dreptate filmului şi parcă aduce un minus producţiei. Efectele arată destul de bine, dar nu extraordinar, dialogul este destul de banal, povestea sună a fi una destul de comună iar pelicula încearcă din răsputeri să ne atragă spre cinematografe.
Într-un final, singurul lucru valoros din acest film, ar putea fi doar distribuţia şi probabil titlul filmului ce se leagă de o poveste clasică, care în cazul de faţă nu este cu siguranţă dedicată copiilor.
Totuşi din primul trailer, veţi putea observa că Hansel Şi Gretel au devenit vânători de vrăjitoare, dar asta nu înseamnă că nu pot fi îmbrăcaţi şi trendy.

Filmul mai are în distribuţie nume ca Famke Janssen şi Peter Stormare.
Hansel Şi Gretel: Vânătorii De Vrăjitoare va ajunge în cinematografe în 3D începând cu data de 11 Ianuarie 2013.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.