Primul Trailer Pentru DIE HARD 5: A GOOD DAY TO DIE HARD Cu Bruce Willis Prins În Zeci De Explozii

Bruce Willis revine în forţa, dovedindu-se a fi al naibii de greu de ucis şi în noua producţie A Good Day To Die Hard, al 5-lea film din seria de succes Die Hard ce prezintă astăzi primul trailer exploziv.
Având 7 filme programate spre lansare în următorii 2 ani, Bruce Willis şi-a consolidat pentru a nu ştiu câta oară statutul de erou al filmelor de acţiune.

Au existat o mulţime de zvonuri despre inevitabilul film Die Hard 5 în ultimii ani şi începând de la căutarea unui regizor potrivit pentru producţie, până la angajarea regizorului John Moore ca şi pretendent la scaunul regizoral, producţia Die Hard 5 s-a mişcat destul de repede în comparaţie cu alte filme.
Producţia a trecut la început prin câteva permutări neplăcute şi a avut parte de un abandon atunci când regizorul Noam Murro a abandonat regia filmului pentru a trece la cârma viitorului film 300: Rise Of An Empire.
Filmul cu numărul 5 din franciză, a primit anul trecut în septembrie, un regizor, un titlu oficial şi un sinopsis.

John Moore, regizorul ce şi-a clădit practic întreaga carieră la Fox, cu filme ca Behind Enemy Lines, Flight of Phoenix, The Omen şi Max Payne va sta în spatele camerelor de filmat pentru a regiza filmul de acţiune.
Povestea are loc în Moscova, unde Bruce Willis (John McClane) face echipă cu fiul său înstrăinat (Jai Courtney) pentru a da de urmă băieţilor răi.
Primul teaser trailer pentru A Good Day To Die Hard, nu este super elaborat în a dezvălui povestea principală, dar aceasta ne arată o mulţime de cadre pline explozii si acţiune, lucru care este probabil o idee foarte bună, luând în considerare că este vorba de un film Die Hard.

A Good Day To Die Hard, are un scenariu scris de Skip Woods şi mai are în distribuţie actori ca Patrick Stewart, Cole Hauser, Aksel Hennie, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Sebastian Koch, Anne Vyalitsyna precum şi o selecţie de actori maghiari, ce vor apărea pe marele ecran începând cu data de 14 Februarie 2013, atunci când Die Hard 5 va ajunge în cinematografe.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.