Paranormal Activity Parodiat De Marlon Wayans În Primul Trailer Pentru Comedia A HAUNTED HOUSE

Marlon Wayans revine în gura criticilor şi a publicului ce iubeşte parodiile, cu o bătaie de joc la adresa francizei Paranormal Activity, în primul trailer pentru producţia ce se intitulează sugestiv, A Hounted House.

Nu e nici o coincidenţă stranie că trailerul pentru parodia A HAUNTED HOUSE a fost lansat în aceeaşi zi cu premiera producţiei Paranormal Activity 4.
La urma urmei, ultima parodie a lui Marlon Wayans (White Chicks) este o trimitere directă la formula filmului ce a transformat fenomenul aşa ziselor pelicule de groază găsite incidental, într-un spectacol de Halloween.
Şi la fel ca alte producţii Wayans, ca Scary Movie sau Dance Flick, o casă bântuită pare să funcţioneze perfect pentru o parodie amuzantă şi pe alocuri grosolană.

Ne e clar încă de la început că parodiile produse de fraţii Wayans nu sunt pentru cei ce preferă umorul subtil şi nici pentru cei ce vor să vadă un film în sensul tradiţional al cuvântului.
Parodiile produse de fraţii Wayans sunt exact ceea ce trebuie să fie, o miştocăreală mitomană cu glume grosolane ce au un public special, nişte filme ce NU sunt gustate de toată lumea.
Pentru unii nişte prosti, pentru alţii o porţie bună de râs, A Haunted House se încadrează în aceeaşi categorie de pelicule.
Acum, prin amabilitatea celor de la Yahoo! Movies, vedem primul trailer al acestei parodii, ce încă de la început, aminteşte de primele două filme Scary Movie, la care de fapt fraţii Shawn şi Keenan Ivory Waynas au colaborat.

Franciza Scary Movie a mers în cele din urmă mai departe fără ei şi va continua cu Scary Movie 5, dar într-un mod normal A Haunted House arată ca o încercarea a fraţilor Wayans de a redobândi succesul anterior.
Judecând după trailer, publicul se poate aştepta la o mulţime de glume brute şi scenete ce nu necesită prea mult efort cerebral, asemănătoare cu producţii anterioare, cum ar fi White Chicks sau Little Man.
În timp ce familia Wayans primeşte cu regularitate critici dure la adresa filmelor pe care aceştia le produc, aceste filme au în comun, un public ţintă, iar premisa de a parodia franciza Paranormal Activity este cu siguranţă suficientă pentru a reveni în atenţia mass media, a publicului dar mai ales a criticilor.

Filmul regizat de Michael Tiddes şi co-scris de Marlon Wayans şi Rick Alvarez, îi are în distribuţie pe Marlon Wayans, Essence Atkins, Nick Swardson, David Koechner şi Cedric The Entertainer şi va ajunge in cinematografe incepand cu data de 11 Februarie 2013.
Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.