Filmul Sci-Fi ALL YOU NEED IS KILL Cu Tom Cruise În Rolul Principal Are Sinpopsis Oficial

Filmul Sci-Fi ALL YOU NEED IS KILL Cu Tom Cruise În Rolul Principal Are Sinpopsis Oficial

Warner Bros a dezvăluit astăzi sinopsis-ul oficial pentru filmul science fiction intitulat All You Need Is Kill, în care rolul principal este deţinut de Tom Cruise.

Fabulosul Tom Cruise, a terminat recent filmările pentru producţia Jack Reacher şi urmează să treacă la două producţii sci-fi de amploare, Oblivion al regizorului Joseph Kosinski (Thron: Legacy) şi All You Need Is Kill.  Dacă despre Oblivion am mai aflat câteva informaţii în trecut, producători viitorului sci-fi All You Need Is Kill au fost destul de zgârciţi în detalii. Toate astea se vor schimba astăzi, când sinopsisul oficial al filmului a fost dezvăluit, împreună cu alte câteva detalii importante despre plot. Sinopsis-ul dat publicităţii de studiourile Warner Bros, plasează acţiunea filmului într-un viitor destul de apropiat, unde o rasă de extratereştri, numită Mimics, invadează Pământul, distrugând metropole întregi odată cu masacrarea a milioane de victime umane.
Nicio armată cunoscută din lume nu poate ţine piept vitezei, brutalităţii şi ostentativilor luptătorilor Mimic sau a comandanţilor acestora, dotaţi cu abilităţi super telepatice. Acum însă, a venit momentul în care armatele lumii şi-au unit forţele pentru un ultim atac împotriva hoardei cuceritoare de extratereştrii, iar omenirea e hotărâta să lupte până la capăt. În acest peisaj pământean dezolant, este introdus locotenent colonelul Bill Cage (Tom Cruise), un ofiţer care nu a avut parte de nicio zi de luptă în viaţa sa, care este trimis fără prea multe explicaţii într-o misiune sinucigaşă.

Tom Cruise
Neantrenat şi prost echipat, Bill Cage este omorât în doar câteva minute, dar ia cu el un soldat extraterestru Alpha.
Deşi pare imposibil, el se trezeşte din nou, doar pentru a lua de la capăt aceeaşi ultimă zi, numai pentru a fi omorât din nou şi din nou. În timp ce totul se repetă, Cage îşi dă seama că contactul fizic direct cu extraterestrul, l-a aruncat într-o buclă temporală, condamnându-l să retrăiască aceeaşi zi şi aceeaşi luptă brutală la nesfârşit.
Însă, pe măsură ce aceeaşi scenă se repetă, Cage devine mai dur, mai inteligent şi mai capabil să atace inamicul cu mai multă abilitate.  El începe să se compare cu o luptătoare a Forţelor Speciale pe nume Rita Vrataski (Emily Blunt), cea care a omorât mai mulţi extratereştri decât oricine altcineva de pe Terra.
Pe măsură ce Cage şi Rita continuă lupta împotriva Mimicsi-lor, fiecare bătălie repetată oferă câte o şansă de a afla cheia anihilării rasei cotropitoare şi eventual, de a salva Pământul de acest dezastru.

Viitorul film sci-fi, este inspirat de o serie manga ce are ca titlu oficial acelaşi nume, mai il are in distributie si pe Bill Paxton, iar distribuirea oficială la nivel mondial a filmului, va fi făcută de Warner Bros. Pictures.
Regizat de Doug Liman (The Bourne Identity), filmul a fost programat astăzi pentru o dată de lansare ce ţinteşte spre 14 Martie 2014.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.