Kevin James Este Profesorul Ce Loveşte Tare În Noua Comedie HERE COMES THE BOOM

Kevin James Este Profesorul Ce Loveşte Tare În Noua Comedie HERE COMES THE BOOM

Comedianul Kevin James realizează o transformare de milioane în noua comedie de familie intitulată Here Comes The Boom, unde un profesor de biologie ajunge să lupte Arte Marţiale Mixte în Ultimate Fighting Championship (UFC).

Cu siguranţă ar fi o experienţă de neuitat, dacă în liceu ai fi avut un profesor ce s-ar transforma într-un luptător de MMA (Mixt Martial Arts), doar pentru a salva programul de muzică al şcolii. Exact asta se întâmplă în comedia Here Comes The Boom, doar că în loc să fie un film de acţiune cu arte marţiale mixte, producţia născocită de Kevin James, aduce un dram de nebunie şi mult haz, acolo unde probabil ar trebui să existe şi puţină dramă.
Here Comes The Boom ar fi prima peliculă cu lupte marţiale mixte ce devine o comedie simpatică de familie.Here Comes The BoomHere Comes The Boom

Pentru regizorul Frank Coraci, Here Comes The Boom ar fi primul film ce are ca temă luptele din MMA, iar cu acordul oficial şi sprijinul celor de la UFC, vom vedea în film şi luptători celebri precum Bas Rutten, Mark DellaGrotte, Krzysztof Soszynski, Joe Rogan sau Mayhem Miller.
În plus faţă de toate astea, din film veţi afla cât de bun luptător este starul Kevin James, cel care a născocit şi a scris scenariul filmului, după ce a declarat că admiră foarte mult disciplina artelor marţiale mixte.
Kevin James a început pregătirea fizică pentru rolul din Here Comes The Boom, cu aproximativ 14 luni înainte de începerea filmărilor şi vă vine să credeţi sau nu, el a pierdut aproximativ 30-35 de kg pentru acest rol.

Here Comes The BoomHere Comes The Boom

Filmul produs de aceeaşi companie a lui Adam Sandler, vine ca o surpriză pentru multă lume, mai ales că publicul larg îl asociază aproape instantaneu pe Kevin James cu Adam Sandler atunci când e vorba de comedii.
Cred că e clar de pe acum, nimeni nu se aşteaptă la un hit ce să doboare recorduri în boxoffice, dar Here Comes The Boom este un film cu bun simţ şi un mesaj clar.
Kevin James
pare perfect în rolul unui profesor comun ce îşi dedică timpul pentru a strânge bani necesari salvări unei clase de muzică. Un lucru este sigur, Salma Hayek este partenera lui Kevin James în această comedie, iar Henry Winkler îşi joacă rolul bine ca şi profesorul de muzică oarecum excentric, cu o inimă de aur.
Here Comes The Boom a avut premiera în Statele Unite pe 12 Octombrie, iar vibraţiile pozitive sunt un lucru bun pentru Kevin James, filmul părând să fie o surpriză plăcută pentru multă lume.
Deocamdată vă prezint două trailere, ce într-un fel, nu fac dreptate comediei ce conţine mult mai mult divertisment decât pare la prima vedere.

Here Comes The Boom

Filmul Here Comes The Boom, intitulat la noi Categoria Grea În Acţiune, regizat de Frank Coraci, are un scenariu scris de Kevin James, Allan Loeb şi Rock Reuben, ajungând în cinematografele din România pe 23 Noiembrie 2012.Un comentariu

  1. L-am vazut, am ras cu gura pana la urechi :)))
    Kevin James s-a intrecut pe sine aici.
    Super misto filmul, merita vazut, chiar daca e plin de clisee.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.