Animaţia Cu Adam Sandler, HOTEL TRANSYLVANIA Debutează În Forţă În Primul Week-End

Adam Sandler debutează pe ecrane în noul film de animaţie întitulat Hotel Transylvania, ce aduce cu el şi încasări pe măsură pentru cei de la Sony.
Recordul atins de animaţia Hotel Transylvania, care tocmai a intrat pe locul întâi în box-office-ul american, nu ar fi fost un record, dacă producţia s-ar fi lansat într-o altă perioadă a anului.

Însă pentru luna septembrie, lună ce este una slabă din punct de vedere cinematografic, Hotel Transylvania s-a remarcat prin încasări destul de bune.
Potrivit statisticilor, Hotel Transylvania a strâns de la spectatorii americani 43 de milioane de dolari, o cifră foarte bună chiar şi pentru cei de la Sony, ale căror animaţii anterioare nu au depăşit suma de 40 de milioane de dolari.
Cele mai aproape de aceste cifre au fost The Smurfs şi Cloudy With a Chance of Meatballs.
Unele publicaţii s-au grăbit să remarce încă un record pe care l-a marcat filmul animat: este producţia cu cele mai mari încasări din filmografia recentă a lui Adam Sandler, după dezastroasele That’s My Boy, Jack And Jill sau Zookeeper.
Locul doi în clasament este ocupat de thrillerul sci-fi al regizorului Rian Johnson, Looper.
Filmul, cu Bruce Willis şi Joseph Gordon-Levitt, a avut un debut destul de decent, cu încasări de 21,2 milioane de dolari.
A treia nouă intrare a acestui sfârşit de săptămână este Pitch Perfect, o comedia muzicală, ce are puţin din Glee şi puţin din Bridesmaids, dar care intră pe locul şase în clasament după o lansare limitată.
Producţia End Of Watch a înregistrat încasări de 8 milioane în această săptămână.
Trouble With The Curve cu Clint Eastwood, Amy Adams, Justin Timberlake, aduce 7,5 milioane de dolari încasări.

În România lucrurile s-ar putea să stea cu totul altfel, având în vedere că românii, au un stil propriu de a aprecia filmele, mai ales cele animate şi în special comediile.
Cine ştie poate la noi în ţară, animaţia ce îl are în prim plan pe Dracula va avea un succes neaşteptat.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.