IRON MAN 3: Primul Trailer Complet Şi Primul Poster Oficial

IRON MAN 3: Primul Trailer Complet Şi Primul Poster Oficial

A sosit momentul să vedem şi primul trailer oficial lansat astăzi pentru mult aşteptata producţie regizată de Shane Black: IRON MAN 3 cu Robert Downey Jr.

Din primele imagini ale primul trailer oficial Iron Man 3, ne dăm seama că filmul regizat de Shane Black este mult mai întunecat şi mai dramatic pentru Tony Stark (Robert Downey Jr.) decât cele anterioare.
În urma evenimentelor din producţia The Avengers, Tony Stark este puţin zdruncinat, probabil mai mult decât ne-am fi aşteptat.
Coşmarurile ce îl afectează, devin din ce în ce mai puternice şi mai frecvente, aducându-i nopţi nedormite şi imensa teamă constantă că nu îi poate proteja pe oamenii de care îi pasă cu adevărat.
Astfel, cea mai mare realizare tehnologică a lui, va deveni cea mai mare ameninţare.

Cel puţin până intervine Mandarin (Ben Kingsley), ce intră în viaţa lui Tony Stark într-un mod brutal, distrugând tot ceea ce are el mai de preţ şi ameninţând să distrugă absolut tot ceea ce el a construit.
Încolţit, Tony Stark este lăsat între viaţă şi moarte de propriile invenţii, fiind nevoit să se bazeze doar pe inteligenţa şi pe instinctele sale pentru a-i proteja pe cei apropiaţi lui.
Pe măsură ce se reface, Tony Stark descoperă şi răspunsul la întrebarea ce l-a chinuit atâta vreme: omul face costumul sau costumul îl face pe om?
În Iron Man 3, Tony Stark îl va înfrunta pe duşmanul său de moarte Mandarin, un geniu ştiinţific cu excelente abilităţi de luptător de arte marţiale, un lider al unei organizaţii criminale, ce primeşte puteri aproape nelimitate datorită unui secret ştiinţific cu care Iron Man este familiar.

Etalarea mass-media a puterii de marketing din această săptămână a celor de la Marvel, reprezintă primul impuls major pentru producţia Iron Man 3 şi începutul fazei a doua a universului cinematografic Marvel.
Dar oare are Iron Man 3 aspectul preferat de fani, oare oferă producţia finalul unei trilogii promiţătoare pentru Iron Man?
Filmul lui Shane Black pare să aibă stilul şi tonul pe care celelalte filme le-a avut, dar ce ziceţi de vocea lui Mandarin, are ea accentul necesar?

Iron Man 3

Iron Man 3, este programat pentru lansarea din România pe 3 Mai 2013, este regizat de Shane Black şi se bazează pe ideea lui şi a scenaristului Drew Pearce, având în distribuţie staruri ca Robert Downey Jr., Ben Kingsley, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Jon Favreau, Rebecca Hall, William Sadler, James Badge Dale şi vocea lui Paul Bettany.

2 comentarii

  1. probabil la inceput :)) dar stai sa vezi dupa ce prinde puteri ce ravagii face.
    pentru a obtine victoria, un erou trebuie sa cunoasca si infrangerea 😛

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.