Jack Reacher, Vine Cu Un Trailer Nou Şi Un Tom Cruise În Plină Acţiune

Jack Reacher, filmul ce se bazează pe romanul lui Lee Child intitulat One Shot, lansează primul trailer complet ce îl are pe Tom Cruise în plină acţiune.

El este un fost poliţist transformat într-un justiţiar aflat acum pe urmele unui lunetist.
Acesta din urmă a făcut deja cinci victime, ratând însă cea de-a şasea persoană.
La fel ca şi primul teaser trailer, trailerul nou încearcă mai mult să ne aducă în particular, ideea că actorul Tom Cruise ar vrea să devină un star al filmelor de acţiune.
Personal, nu prea îl văd ca fiind un erou al acţiunilor de mare calibru, nu cu statura sa, dar totuşi, ţinând cont că trailerul ne prezintă şi puţin din complot, îmi place mult premisa unui investigator al armatei ce căuta să elucideze enigma unui lunetist şi ideea de antierou al personajului principal.

Sunt bucuros să îl văd pentru prima oară pe Werner Herzog în rolul personajului negativ şi pe Jay Courtney (Spartacus, A Good Day To Die Hard), dar în cele din urmă eu cred că producţia Jack Reacher va suferi din cauza miscastingului caracterului principal.
Poate nu va fi aşa, poate Jack Reacher va fi o surpriză plăcută, dar judecând după reacţiile fanilor, şansele ca acest film să nu aducă succesul scontat sunt foarte mari, mai ales că în romanul original One Shot din seria de aventuri ce îl are drept erou central pe Jack Reacher, un fost investigator al armatei, personajul principal este descris ca fiind o forţă a naturii, un tip dur, direct şi impozant, un tip ce îşi impresionează uşor martorii cu statura sa.

În noua producţie, Jack Reacher (Tom Cruise) este prezentat ca fiind un tip plin de vicii, fără scrupule, ce ocoleşte legea, în timp ce încearcă să rezolve cazurile în stilul său propriu, însă lunetistul investigat se dovedeşte a fi cheia unei poveşti cu ramificaţii mult mai complexe şi nu tocmai uşor de descifrat.
Totuşi, aş vrea să cred că divorţul dintre Tom Cruise şi Katie Holmes nu va afecta popularitatea starului din Mission: Impossible, mai ales că actorul este implicat deja în trei proiecte sci-fi majore, pe care personal aş vrea să le văd terminate, mai ales când e vorba de regizorul Joseph Kosinski (Tron: Legacy) şi proiectul său Oblivion.

Din distribuţia filmului mai fac parte şi Rosamund Pike, David Oyelowo, Jai Courtney, Robert Duvall, Richard Jenkins şi Herzog Werner.
Jack Reacher va ajunge în cinematografe începând cu data de 21 Decembrie 2012.
✐ Silviu

3 comentarii

  1. arata rau, nu arata rau, omul e implicat in o gramada de proiecte, iar daca are o slabiciune pentru filmele SF, pentru mine e un sfant :)))))
    o sa rupa gura targului din nou cu Oblivion – All You Need Is Kill si cu Van Helsing 😀 zic eu.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.