Primul Poster Oficial Şi Super Imagini Noi Cu Johnny Depp Şi Armie Hammer În LONE RANGER

Disney a lansat un set nou de imagini uimitoare din producţia Lone Ranger, filmul în care Johnny Depp joacă rolul indianului Tonto, alături de Armie Hammer.
După ce a durat o eternitate începerea producţiei pentru filmul ce la un moment dat se zvonea ca ar avea un buget de peste 250 de milioane de dolari, aflat sub bagheta lui Gore Verbinski, remake-ul controversat al celebrului film clasic Lone Ranger, a început filmările în luna Februarie a acestui an, în diferite locaţii din New Mexico.

Lone Ranger, începe încet încet să se contureze ca un film western cu rezonanţă pentru vara anului 2013, iar astăzi un lot de imagini noi oficiale, au fost dezvăluite spre satisfacţia noastră.
Aceste noi imagini, aduc noi cadre în plus faţă de prima imagine oficială, ce a fost lansată de către producătorul Jerry Bruckheimer la începutul acestui an, imagini ce promit că filmul Lone Ranger va fi o aventură fantastică, cu o distribuţie pe măsură.
Proiectul lui Jerry Bruckheimer şi Gore Verbinski al celor de la Disney intitulat Lone Ranger, a trecut prin tot felul de greutăţi încă de la începuturile dezvoltări sale, începând cu probleme ale scenariului, ce conform declaraţilor lui Gore Verbinski, includea iniţial vârcolaci mistici şi coioţii supernaturali, precum şi probleme cu bugetul, care între timp a mai fost redus.

Ultimele zvonuri sugerează că bugetul a ajuns într-un final tot la suma de 250 de milioane de dolari, din cauza filmărilor care au ajuns să însumeze mai mult de 140 de zile.
Sper din tot sufletul că produsul final va justifica efortul producătorilor.
Vom afla asta atunci când Lone Ranger va avea premiera anul viitor în august, sau poate puţin mai devreme, atunci când vom vedea primul trailer pentru Lone Ranger.
Este de aşteptat ca producţia să încheie filmările la sfârşitul lunii septembrie, cu tot cu întârzierile adiacente pe care Disney nu le-a prevăzut, moartea unui sudor pe platourile de filmare, interminabile furtuni de nisip ce au deteriorat unele decoruri şi rănirea lui Johnny Depp printr-o cădere de pe cal.

Verbinski îi va da indicaţii din nou starului trilogiei Piraţii Din Caraibe, Johnny Depp în rolul indianului Tonto alături de Armie Hammer (The Social Network, Mirror Mirror) cel ce deţine rolul titular al pistolarului justiţiar Lone Ranger.
Gore Verbinski
a promis anterior că Lone Ranger va fi o producţie cât de cât fidelă istoriei şi va încerca să redea puţin din istoria vestului sălbatic de pe vremuri, dar că asta nu înseamnă o abatere de la producţiile cu care Disney ne-a obişnuit, filmul având parte de o aventură completă, plină de acţiune.
Nativ Americanul Tonto, relatează poveştile nespuse care au dus la transformarea lui John Reid, un om al legii, într-o legendă a justiţiei western, poveşti ce vor ţine audienţa în priză, într-o peliculă plină de surprize epice, cu replici pline de umor.

Atunci când un tânăr Ranger Texan devine singurul supravieţuitor al unei ambuscade organizată de un lider malefic, el este salvat de un vechi prieten din copilărie un indian Comanche pe nume Tonto, cu care rangerul texan a făcut un legământ de frăţie în copilărie.
După recuperarea sa, el îşi dedică viaţa luptei împotriva răului, cu ajutorul calului numit Silver şi a partenerului său indian Tonto, el devenind marele erou mascat western, Lone Ranger.

Lone Ranger va fi regizat de Gore Verbinski, produs de Jerry Bruckeimer şi dispune deocamdată de nume sonore pentru distribuţie, cu Johnny Depp în rolul nativ americanului Tonto şi Arnie Hammer în rolul John Reid/Lone Ranger, Helena Bonham Carter, William Fichtner, Barry Pepper, Tom Wilkinson, James Frain şi are data de lansare stabilită pentru 9 August 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.