Jason Statham Face Echipă Cu Jennifer Lopez În Primul Trailer Pentru Filmul De Acţiune: PARKER

Jason Statham se răzbună pe foştii lui parteneri de infracţiune cu ajutorul lui Jennifer Lopez, în primul trailer oficial pentru filmul de acţiune intitulat Parker.
Personajul literar Parker al scriitorului Donald E.Westlake, a fost adus pe marele ecran de multe ori în ultimii 50 de ani, dar de cele mai multe multe ori sub un nume diferit, ca Walker în Point Blank, Porter în Payback… etc.

Jason Statham păstrează numele real al personajului Parker în filmul său, film ce îl portretizează pe titularul anti-erou ca un hoţ onorabil, care nu fură de la cei defavorizaţi şi refuză să le facă rău celor nevinovaţi.
Pe lângă faptul că Jason Statham ajunge să poarte nişte costume stupide în primul trailer pentru filmul Parker, inclusiv cel al unui preot ce are părul cărunt, actorul face din nou toată atracţia filmului şi duce în spate toată acţiunea producţiei.
În film, Parker este trădat de trupa sa de infractori şi lăsat să moară, după un jaf foarte profitabil.
Avându-l pe duplicitarul Melander ca şi principal adversar, Parker supravieţuieşte tentativei şi începe să-i urmărească pe foşti lui parteneri.

El află că fosta lui gaşcă plănuieşte jaful suprem, jaful pe care cu toţi îl aşteaptă de o viaţa.
Dar pentru a le da planul peste cap şi pentru a obţine dulcea răzbunare, Parker are nevoie de informaţii de la cineva din interior.
Pentru asta, Parker trebuie să câştige încrederea lui Leslie (Jennifer Lopez), singura care îl poate ajuta să ducă la bun sfârşit această misiune vitală.
Veţi vedea că odată ce trailerul subliniază povestea filmului, se dezlănţuie într-o serie de scene de acţiune rapidă, inclusiv multe cotonogeli marca Jason Statham, ce foloseşte orice e la îndemână, fie el un scaun de bar sau capacul unei toalete.
Parker nu se dă în lături de la absolut nimic, iar atunci când e vorba de răzbunare, nu se mai aplică nici o lege personală.

Datoria scenariului pentru Parker a fost gestionată de John J. McLaughlin, alături de câştigătorul unui Oscar, regizorul Taylor Hackford.
Stilul granulat al filmului, lăsa în lături cadrele standard cu care am fost obişnuiţi în ultimele filme de acţiune cu Jason în favoarea unui aspect mai curat, care se potriveşte perfect cu stilul de modă veche pe care povestea vrea să o aducă pe ecrane.
Mai mult decât atât, naraţiunea filmului nu pare a fi atât de absurdă şi chiar îi aduce un farmec aparte producţiei.
Şi totuşi, Parker pare puţin lipsit de acele momente de suspans pe care cele mai bune filmele cu Statham tind să le aibă.

Poate chimia dintre Jason Statham şi Jeniffer Lopez se va dovedi a fi mai interesantă decât se vede în trailer.
Parker
mai are în distribuţie actori ca Michael Chiklis, Wendell Pierce sau Nick Nolte şi va ajunge în cinematografe începând cu data de 25 Ianuarie, 2013.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.