Arnold Schwarzenegger Va Redeveni Un Barbar Mitic În Continuarea Intitulată THE LEGEND OF CONAN

Universal Pictures va lansa o continuare a filmului clasic Conan The Barbarian, în care rolul principal va fi deţinut de acelaşi actor ce a făcut franciza faimoasă.

Atunci când vine vorba de Arnold, nu mă mai miră nici o ştire, mai ales dacă ea implică zvonuri şi declaraţii oficiale despre unul din proiectele din trecut ce l-au făcut faimos pe actor.
Începând cu Terminator 5 sau clasicul Twins, ce se va intitula Triplets, actorul pare a fi dispus să reînvie orice film clasic doar pentru a intra din nou în graţiile publicului şi a fanilor săi.
Zvonuri despre un remake al renumitului film de acţiune Commando, se tot aud de vreo 3 ani încoace, aşa că nu ar trebui să vă mire prea mult dacă în următoarele luni vom auzi că Arnold va reveni şi pentru o continuare a filmului sus amintit.

Având la activ câteva filme de acţiune în care joacă rolul principal, inclusiv filmul cu Stallone intitulat The Tomb, actorul pare să îşi revină la forma iniţială, chiar dacă între timp a mai îmbătrânit.
Vom şti cu siguranţă peste un an dacă revenirea lui Arnold Schwarzenegger la cariera de actor a fost o idee bună sau nu.
Dar până atunci, fanii actorului ar trebui să fie destul de încântaţi şi în acelaşi timp nostalgici, la gândul că unul din cei mai mari (literalmente) actori de acţiune, va reveni la o franciză ce l-a consacrat acum mai bine de 30 de ani.
Actorul şi fostul guvernator, va strânge din nou în mână sabia personajului mitic Conan Barbarul, într-o producţie ce se pare că va fi o continuare a celebrului film clasic Conan The Barbarian.

Universal Pictures a anunţat ieri că va reporni franciza Conan, sub forma unei continuări a aventurilor barbarului, într-o producţie ce se va intitula The Legend Of Conan, cu o poveste concepută de Chris Morgan (Fast And Furious), cel care s-ar putea să scrie şi scenariul.
Universal Pictures promite că filmul Legend Of Conan va avea o dată de lansare stabilită undeva în 2014 şi că implicarea lui Arnold în acest proiect este doar una din surprizele pe care studioul le pregăteşte.
Legend Of Conan va fi produs de Fredrik Malmberg prin intermediul companiei Paradox Entertainment, care deţine drepturile pentru proprietatea Conan şi nu va avea nici o legătură cu filmul lansat anul trecut.

Universal a lansat filmul original în 1982, cu Arnold Schwarzenegger în rolul unui barbar mitic ce îşi croieşte drum spre tronul regatului şi ţinând cont de asta, mă întreb dacă continuarea filmului se va concentra pe povestea unui Conan mai în vârsta.
Cum crezi că va arăta Arnold la cei 65 de ani ai săi în rolul Conan?
✐ Silviu

3 comentarii

  1. In nici un caz nu mai arata cum arata pe vremuri.
    Filmul asta ori va fi un esec lamentabil ori un mare succes.
    Cred ca va depinde de subiect si de cat de bine se va inegra "Ahnold" in context.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.