Primul Trailer Pentru The LONE RANGER – Noua Aventură Western Stilată A Lui Johnny Depp

A apărut primul trailer pentru noua aventură western în care joacă Johnny Depp, un film marca Disney ce-i aduce din nou în atenţia publicului pe producătorul şi regizorul seriei Piraţii Din Caraibe.
Puţine reboot-uri au generat discuţii interminabile şi controverse puternice ca filmul western al celor de la Disney, The Lone Ranger.

Astăzi suntem pe cale să aflăm de ce.
Filmul care încearcă să readucă în prim plan povestea clasică a doi eroi din vestul sălbatic, se prezintă într-o îndrăzneaţă peliculă plină de aventură, ce a consumat deja un buget de aproximativ 200 milioane dolari şi care aduce din nou pe ecrane acelaşi stil caraibian al piraţilor lui Jerry Bruckheimer, plin de idei filosofice marca regizorului premiat cu Oscar pentru Rango, Gore Verbinski.
Johnny Depp în rolul Tonto a determinat probabil cele mai multe controverse ce vin din partea fanilor, în ciuda faptului că Depp, este un sfert Cherokee, el fiind adoptat de către Naţiunea Comanche.
In principiu, publicul este foarte preocupat că Johnny Depp îl va umbri pe actorul Armie Hammer, printr-o altă performanţă super familiară.
Teaser trailerul de astăzi, cu siguranţă nu va pune capăt acestor nemulţumiri, deşi ar trebui să ajute puţin la potolirea furtunii.
Dar… dacă stăm bine să analizăm cadrele din acest prim trailer, ne dăm seama că cel mai mare star al acestor imagini, rămâne de fapt… trenul şi nu unul din cei doi actori.

Fiind vorba în principiu despre… trenuri, trailerul pare să piardă din vedere esenţa principală a utilizării unui trailer, acela de a prezenta principala poveste ce va ajunge pe marile ecrane.
În schimb, noul trailer, din dorinţa de a epata, pomeneşte mult prea puţin despre clasica poveste minunată dintre cei doi protagonişti şi se concentrează prea mult pe acţiune şi… pe mai multe trenuri.
Totul se desfăşoară într-o manieră prea serioasă, fără un dram de umor, dar cu o cinematografie elegantă şi o paletă de culori ce ajută la stabilirea atmosferei de western.
Câte din elementele hollywoodiene supernaturale din proiectul iniţial al scenariului, au rămas în montajul final, rămâne încă de văzut.
Personal, pe cât de mult aşteptam această re-imaginare a poveştii clasice ce mi-a influenţat copilăria, pe atât de mult am rămas profund dezamăgit de primele imagini din acest trailer plin de… trenuri.
Desigur, înainte de arunca o judecată finală, cel mai bine ar fi să aşteptăm să vedem mai multe imagini, probabil unele care se concentrează mai puţin pe trenuri şi mai mult pe personajele reale ale filmului, iar pe undeva printre acestea, cei neavizaţi să poată să îşi dea seama, despre ce este vorba în acest nou film marca Disney, care după părerea mea, începe o campanie de marketing cu stângul.

Începând cu noul poster lansat ieri şi terminând cu primul trailer oficial, producţia The Lone Ranger ajunge să se prezinte ca un nou film de acţiune western, ce probabil se vrea un mare hit la boxoffice, o nouă sursă de stors bani, având în vedere implicarea lui Jerry Bruckheimer ca şi producător executiv şi a regizorului Gore Verbinski.
Şi ca să cimenteze acest sentiment evident de „deja vu”, cei de la Disney l-au aruncat în acest joc al milioanelor de dolari şi pe actorul Johnny Depp, dar şi pe omniprezenta în filmele cu Depp, Helena Bonham Carter, soţia regizorului Tim Burton.
Iar ca toate ciudăţeniile să fie complete, personajul lui Depp poartă din nou o costumaţie, la fel de ciudată ca şi interpretarea actorului din acest film.

Atunci când un tânăr Ranger Texan devine singurul supravieţuitor al unei ambuscade organizată de un lider malefic, el este salvat de un vechi prieten din copilărie un indian Comanche pe nume Tonto, cu care rangerul texan a făcut un legământ de frăţie în copilărie.
După recuperarea sa fizică, el îşi dedică viaţa luptei împotriva răului, cu ajutorul calului alb numit Silver şi a partenerului său indian Tonto, el devenind astfel, marele erou mascat western, Lone Ranger.
The Lone Ranger va fi regizat de Gore Verbinski, produs de Jerry Bruckeimer şi dispune de nume sonore ca Johnny Depp în rolul nativ americanului Tonto, Armie Hammer în rolul John Reid-Lone Ranger, Helena Bonham Carter, William Fichtner, Barry Pepper, Tom Wilkinson, James Frain şi se va lansat în cinematografe, începând cu data de 3 Iulie 2013.
✐ Silviu

9 comentarii

 1. Sa fiu sincera, m-am cam saturat de stilul lui Johnny.
  A fost amuzant in primele doua trei filme cu pirati, nu trebuie sa isi extinda tentaculele in toate filmele ce le va face de acum incolo.
  Aceleasi grimase, acelasi miscari si parca scoate aceeasi voce de fiecare data.
  Totusi ramane unul din cei mai buni, da poate ar trebui sa mai schimbe ceva!

 2. Nu am nimic impotriva lui Depp, era normal ca el va iesi in evidenta in filmul asta, devreme ce il produce Buckheimer 🙂
  Am o problema cu trailerul in sine!
  Nu reflecta deloc esenta narativa a filmelor vechi, si la urma urmei esenta principala a povestii.
  Asta va fi doar un alt film western de actiune, fara un scenariu prea complicat!
  Fiind un reboot, nici macar nu porneste de la o idee originala!

 3. Se numeste The Legend Of The Lone Ranger si e din 1981.
  Merita sa il vezi daca iti plac filmele clasice cu western.
  Totusi, asta din '81 nu e un clasic in toata puterea cuvantului!
  Dar exista si un serial de prin ani 40-50 si o carte de benzi desenate!
  Hi- Ho Silver este o replica celebra 🙂
  Uite aici scena cand Reid (Lone Ranger) il intalneste pe Silver :

 4. Eu sunt incantata sa il vad pe Johnny Depp cum se prosteste din nou 🙂
  Habar nu am despre ce e vorba in film sau ce continea cel vechi, nu l-am vazut!
  Dar parca totusi prea multe … trenuri :))))))))))))

 5. Cred ca am mai scris undeva cam acelasi lucru!
  Filmul din '80 (or something close) mi-a influentat copilaria in bine. A fost un film nu foarte violent, plin de farmec si tipic western: Hi Ho SILVER 🙂
  Dar din trailerul asta nu imi dau seama de nimic.

  Si ce dumnezeu e cu atatea trenuri????
  Verbinski are impresia vaga, ca daca a
  castigat un Oscar cu o animatie western, poate sa isi bata joc si de o
  poveste clasica western, o poveste ce mi-a influentat copilaria si pe
  care el cu mister Bruckheimer, au vrut initial, sa o transforme in
  poveste cu varcolaci, pana s-au rasculat fani si i-au criticat de i-a
  luat naiba pe amandoi

  Oricum parca nici varianta asta nu arata mai convingator, avand in vedere ca tocmai au "ars" 250 de milioane de dolari din bani celor de la Disney.

  Sper din suflet sa ma insel, sper sa fie doar o iluzie a primului trailer, dar mi-e frica ca nu e asa!

 6. Sa fiu sincera, m-am cam saturat de stilul lui Johnny.
  A fost amuzant in primele doua trei filme cu pirati, nu trebuie sa isi extinda tentaculele in toate filmele ce le va face de acum incolo.
  Aceleasi grimase, acelasi miscari si parca scoate aceeasi voce de fiecare data.
  Totusi ramane unul din cei mai buni, da poate ar trebui sa mai schimbe ceva!

 7. Nu am nimic impotriva lui Depp, era normal ca el va iesi in evidenta in filmul asta, devreme ce il produce Buckheimer 🙂
  Am o problema cu trailerul in sine!
  Nu reflecta deloc esenta narativa a filmelor vechi, si la urma urmei esenta principala a povestii.
  Asta va fi doar un alt film western de actiune, fara un scenariu prea complicat!
  Fiind un reboot, nici macar nu porneste de la o idee originala!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.