Un Nou Spot Tv Extins Pentru TWILIGHT SAGA BREAKING DAWN PART 2 Şi Un Poster Nou

Noul Spot Tv pentru Twilight Saga: Braking Dawn Part 2, aduce interviuri cu majoritatea actorilor din distribuţie şi câteva secvenţe noi.
Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2 a este ultima componentă din cea mai profitabilă ecranizare a unei serii de cărţii realizate vreodată, întrecută doar de seria Harry Potter şi Lord Of The Rings.

Mai mult decât atât, filmul marchează sfârşitul unei ere pentru tânăra generaţie care a crescut alături de Bella Swan (Kristen Stewart), tânără adolescentă ce a fost atrasă de lumea fascinantă a vampirul Edward Cullen (Robert Pattinson), pentru ca în cele din urmă să renunţe la viaţa de muritoare pentru o existenţă veşnică alături de iubitul ei vampir, transformându-se astfel într-o nemuritoare.
Astăzi avem parte de un spot tv ce schiţează povestea din Breaking Dawn Part 2 din punct de vedere narativ.

Saga Amurg: Zori De Zi Partea a 2-a, este ultima producţie din seria Twilight, ecranizând a doua jumătate a ultimei cărţi care continuă povestea cuplului Bella şi Edward Cullen dar şi al fiicei lor Renesmee şi preia acţiunea imediat după finalul primei părţii care s-a încheiat atunci când Edward i-a îndeplinit ultima dorinţă lui Bella, aceea de a deveni nemuritoare.
Familia Cullen este nevoită să caute o alianţă cu alte clanuri de vampiri cu scopul de a proteja copilul lui Bella şi Edward de o acuzaţie falsă, care pune familia din nou în faţa puternicului clan Volturi, moment ce declanşează o marea bătălie finală a filmului.
Twilight Saga Breaking Dawn: Part 2, a fost regizat de câştigătorul unui OscarBill Condon (Dreamgirls), după o adaptare a romanelor originale scrise de Stephenie Meyer, ce are un scenariu scris de Melissa Rosenberg.

Actori ca Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Lee Pace, Dakota Fanning, Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Billy Burke, Rami Malek şi Maggie Grace, se vor dezlănţui în cinematografe începând cu data de 16 Noiembrie.
Simona

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.