Vezi Primul CLIP Cu O Scenă Minunată Din THE HOBBIT AN UNEXPECTED JOURNEY Şi Un Set De Imagini Noi

Vezi Primul CLIP Cu O Scenă Minunată Din THE HOBBIT AN UNEXPECTED JOURNEY Şi Un Set De Imagini Noi

Savurează primul clip şi o nouă galerie de imagini din super producţia The Hobbit: An Unexpected Journey, clip ce dezvăluie un moment crucial în călătoria celor 13 Dwarfi şi a lui Bilbo Baggins spre Muntele Singuratic.

Din mulţimea de materiale promoţionale, astăzi ne-am oprit privirea spre primul clip oficial din viitoarea adaptare a cărţilor The Hobbit, scrise de Tolkien şi a unui nou set de imagini minunate ce îl plasează pentru prima oară pe Saruman (Christopher Lee) în povestea celor 13 dwarfi.

Primul clip din The Hobit An Unexpected Journey este foarte frumos şi faţă de multitudinea de clipuri, spoturi tv şi trailere ce le-am văzut până acum, acesta este un moment de respiro de la acţiunea filmului.
Clipul scoate în evidenţă, momentul în care Gandalf The Grey îi oferă lui Bilbo Baggins o sabie specială a elfilor, o sabie familiară nouă, ce străluceşte atunci când prin preajma purtătorului se află goblini sau orci.
Imaginile noi sunt de asemenea, un deliciu pentru fani, mai ales că avem primele imagini cu Christopher Lee în rolul Saruman , Radagast The Brown, alături de angelica Cate Blanchett ca şi Galadriel, precum şi Regele Goblin.

În imagini îi mai puteţi vedea şi cei trei troli cu aspect urât, ce vor deveni celebri, cu încercarea lor de a-l găti pe Bilbo Baggins, dar care vor deveni statui de piatră, atunci când soarele îi va atinge.
Pe de altă parte ar trebui să vă spun că premiera mondială a filmului regizat de Peter Jackson, a avut loc astăzi în Wellington, New Zealand şi dacă vreţi să vedeţi ce s-a întâmplat la acest eveniment, puteţi urmări sosirea pe covorul roşu, dar si interviuri cu toată distribuţia, dacă daţi un click AICI.

Seria de noi imagini, ne fac să ne dorim ca lansarea filmului The Hobbit An Unexpected Journey de pe 14 Decembrie, să vină cât mai repede posibil!

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.