Primul Trailer Pentru NOW YOU SEE ME Cu Jesse Eisenberg, Woody Harrelson Şi Mark Ruffalo

Producţia plină de magie modernă Now You See Me, are o distribuţie fabuloasă, premisa unui mega succes şi primul trailer, pe care îl poţi vedea chiar astăzi.

Un film ce merită toată atenţia noastră, o producţie ce se anunţa minunată încă de anul trecut, filmul regizorului Louis Leterrier intitulat Now You See Me, ne încântă cu primul trailer magnific, ce va aduce o distribuţie de milioane vara viitoare, în cinematografe.
Intrigant încă de la începuturile dezvoltării, filmul Now You See Me, va fi adusă pe ecrane de cei de la Summit Entertainment, fiind unul din proiectele ce a reuşit cumva să scape pe sub radarul publicului larg.
Asta până acum.

Cu toate astea se preconizează a fi un film cu adevărat promiţător, iar elementele convingătoare ar fi staruri ca Michael Caine, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Morgan Freeman, Isla Fisher sau Melanie Laurent.
Premisă şi povestea filmului promit divertisment de calitate şi urmează acţiunile unui grup de iluzionişti hoţi, ce sunt urmăriţi de către o echipă FBI.
Ilusioniştii plănuiesc o serie de jafuri, printre care şi jefuirea unor bănci în timpul performanţelor, mai ales că îşi încântă publicul cu dezvăluiri despre metodele lor de jefuire.
De parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, cea mai mare parte a pradei lor, este împărţită celor din sala de spectacole.

Pe lângă povestea plină de subtilităţii şi faze comice, Now You See Me, îi reuneşte pe Woody Harrelson şi colegul din Zombieland, Jesse Eisenberg.
Având un scenariul conceput de Edward Ricourt şi Boaz Yakin, filmul a avut parte de o rescriere a scenariului realizată de Andre Nemec şi Josh Applebaum şi îi are pe Alex Kurtzman şi Roberto Orci ca şi producători.
Cu cea mai mare plăcere, vă prezint primul trailer pentru acest film minunat, ce sper să vă încânte şi pe voi la fel de mult cum mă încântă şi pe mine, ideea filmului, dar mai ales distribuţia diversificată, ce promite un film memorabil, cum nu prea se mai realizează în ultima vreme.

Regizat de Louis Leterrier, Now You See Me, este programat să ajungă în cinematografe începând cu data de 7 Iunie 2013.
Se anunţă de pe acum, o vară fierbinte.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.