Vezi Primul Logo Pentru RIDDICK 3 Şi Prima Imagine Cu Karl Urban În Rolul Vaako

Regizorul David Twothy a lansat o imagine ce dezvăluie logo-ul pentru Riddick, al treilea film al francizei Sci-Fi, în care Vin Diesel joacă rolul unui mercenar nemilos şi prima imagine cu Karl Urban în rolul Vaako.

După ce a fost oprită temporar din cauza unor probleme minore cu bugetul, producţia pentru al treilea film din seria aventurilor personajului Riddick, a luat avânt şi a terminat filmările, intrând direct în producţie.
Deşi în mare parte munca lor s-a terminat, Vin Diesel şi regizorul David Twohy continuă să ne ţină la curent cu progresul post-producţiei filmului şi mai ales să lanseze online din când în când, imagini fabuloase din film.
Probabil se simt vinovaţi într-un fel, pentru declaraţiile făcut mai devreme în acest an, atunci când Vin Diesel ne spunea că producţia RIDDICK 3 ar putea avea o dată de lansare stabilită pentru Ianuarie 2013.
Se pare că această dată speculativă nu va deveni realitate, devreme ce încă nu s-a lansat nici un comunicat de presă cu data exactă când va ajunge filmul în cinematografe.
După ce am aflat că noua producţie ce ar trebui să încheie trilogia, este mult prea violentă pentru a primi o clasificare de vizionare permisivă, astăzi David Twohy a anunţat că lucrează din greu la postproducţia lui Riddick 3 şi a lansat o imagine cu logo-ul oficial al filmului, precum şi prima imagine a lui Karl Urban în rolul Vaako.
Deşi sunt mai mult decât sigur că logo-ul nu are încă aspectul final pentru film, ar trebui să ne dea o ideea despre cum vor arăta majoritatea materialelor promoţionale pentru viitorul film.

Cea mai fabuloasă imagine, este cea pe care o puteţi vedea mai sus, o imagine din studioul de producţie, unde se lucrează la mixarea coloanei sonore şi a vocilor, precum şi la finalizarea montajului cadrelor din film.
Cei de la producţie pregătesc mai multe logouri temporare pentru film, pentru ca mai apoi cei de la studio să aprobe design-ul complet şi final pentru promoţie, astfel încât să se potrivească cu materialele publicitare.
În ceea ce îl privește pe Karl Urban (Vaako), se pare că nu va scăpa de filtru albastru care l-a bântuit în Chronicles Of Riddick, nici de data aceasta.
În ultimul film intitulat Riddick, protagonistul este lăsat să moară pe o planetă pârjolită, lipsită de viaţă.
Curând însă, el află că nu este singur şi se angajează într-o luptă pentru supravieţuire împotriva animalelor de pradă exotice, care sunt mai letale decât orice om pe care Riddick l-a întâlnit vreodată.
Singura şansă de a scăpa este activarea unei balize de urgenţă, ce-i va alerta pe toţi mercenari care vor recompensa pusă pe capul lui Riddick.
Prima navă care ajunge pe planetă, aduce cu ea un nou tip de mercenari, mai periculoşi şi mai violenţi, în timp ce căpitan pe a doua navă ce soseşte, este un om a cărui motivaţie este mai personală.
Cu timp puţin la dispoziţie, din cauza unei furtuni mortale ce se află la orizont, o furtună căreia nimeni nu i-ar putea supravieţui, vânătorii de recompense nu vor să părăsească planeta fără a avea capul lui Riddick ca trofeu.

Scris şi regizat de acelaşi David Twohy, Riddick 3 mai are în distribuţie actori că Karl Urban, Katee Sackhoff, Jordi Molla, Matt Nable, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk, Keri Hilson şi Bokeem Woodbine şi va ajunge în cinematografe anul viitor, momentan având o dată incertă de lansare.
✐ Silviu

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.