RIDDICK 3 Noul Film Al Lui Vin Diesel Va Fi O Producţie Sci-Fi Violentă Şi Plină De Acţiune

Continuarea aventurilor antieroului Riddick, va aduce pe marele ecran o peliculă mult prea violentă pentru a putea fi văzută de oricine.

Conform avertismentelor lui Vin Diesel, care a susţinut la începutul acestui an că cei de la Universal au dat undă verde ultimului film al aventurilor lui Riddick, în ciuda faptului că ştiau de scenele dure cu caracter sexual şi limbajul nepotrivit, Asociaţia Americană De Cinematografie a confirmat ieri că filmul a primit rating-ul R.
Rating-ul filmului, ce va fi acum accesibil doar celor sub 17 ani însoţiţi de un adult, probabil că va bucura fanii seriei Riddick, care păreau îngrijoraţi în ultima vreme că Vin Diesel ar putea îndulci tonul dur şi violent al peliculei pentru a-şi lărgi audienta, pentru a câştiga mai mulţi bani şi o clasare mai bună în box-office.
Filmul originalul Pitch Black, a beneficiat tot de un rating R, iar în vreme ce continuarea sa, The Chronicles Of Riddick, s-a încadrat într-un rating PG-13(nerecomandat celor sub 13 ani), noua producţie ce ar trebui să încheie trilogia aventurilor, este mult prea violentă pentru a primi o clasificare mai permisivă.

În ultimul film intitulat Riddick, protagonistul este lăsat să moară pe o planetă pârjolită, lipsită de viaţă.
Curând însă, el află că nu este singur şi se angajează într-o luptă pentru supravieţuire împotriva animalelor de pradă exotice, care sunt mai letale decât orice om pe care Riddick l-a întâlnit vreodată.
Singura şansă de a scăpa este activarea unei balize de urgenţă, ce-i va alerta pe toţi mercenari care vor recompensa pusă pe capul lui Riddick.
Prima navă care ajunge pe planetă, aduce cu ea un nou tip de mercenari, mai periculoşi şi mai violenţi, în timp ce căpitan pe a doua navă ce soseşte, este un om a cărui motivaţie este mai personală.
Cu timp puţin la dispoziţie, din cauza unei furtuni mortale ce se află la orizont, o furtună căreia nimeni nu i-ar putea supravieţui, vânătorii de recompense nu vor să părăsească planeta fără a avea capul lui Riddick ca trofeu.

Scris şi regizat de David Twohy, Riddick mai are în distribuţie actori ca Karl Urban, Jordi Molla, Katee Sackhoff, Dave Bautista,  Raoul Trujillo şi Bokeem Woodbine.
Riddick va ajunge în cinematografe anul viitor, având momentan o dată incertă de lansare.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.