Un Comunicat De Presă BBC Confirmă Că Sezonul 5 Al Serialului MERLIN Este Ultimul

Un Comunicat De Presă BBC Confirmă Că Sezonul 5 Al Serialului MERLIN Este Ultimul

Fani simpaticului serial Merlin al celor de la BBC, în care celebrul vrăjitor ne prezintă păţaniile sale din tinereţe, ar putea să fie dezamăgiţi atunci când vor afla că după cinci ani de aventuri pe micile ecrane, acesta se va sfârşi odată cu finalul acestui sezon.

Ei bine, se pare că serialul de fantezie Merlin al celor de la BBC, va dispărea ca prin magie după Sezonul 5.
Merlin îşi va încheia călătoria epică de cinci ani, cu ocazia crăciunului, prezentând fanilor un final de serie din două părti, care promite că va lăsa fanii fără suflare.  Adaptarea celor de la BBC a serialului Merlin, a avut aproximativ un traseu similar ca al personajullui Superman din serialului Smallville al celor de la CW, prin prezentarea unor personaje iconice într-un stadiu incipient de dezvoltare a acestora.  Merlin îşi începe aventura ca un simplu băiat tânăr, ce ajunge un slujitor în Camelot, dar ce devine cel mai bun prieten al tânărului prinţ Arthur şi confidentul lui, în ciuda faptului că Merlin îşi ascunde abilităţile sale magice, ce au fost scoase în afara legii de către rege.

Într-un mod similar cu serialul Smallville, personajul negativ al serialului, Lady Morgana, a început prin a fi prieten de încredere al personajului principal, dar care se va transforma într-un duşman de temut.
Merlin Sezonul 5
, este deja la jumătate în Marea Britanie, dar nu va debuta în Statele Unite decât pe 4 Ianuarie 2013 pe canalul Syfy.  Fără a dezvălui prea multe din ultimul sezonul, vă voi spune doar că ultimul sezon va aduce o mare surpriză în ceea ce priveşte personajul Arthur, toate astea în timp ce Cavalerii Mesei Rotunde se vor confrunta cu una din cele mai crunte bătălii din serial şi cu cel mai de temut personaj negativ: legendarul Mordred.
Ştirea ce poate a venit ca o veste şocantă pentru fani, pare să fi fost ceva normal pentru distribuţia serialului, ce era pregătita de ceva vreme pentru acest final inevitabil, aşa după cum Colin Morgan (Merlin) declară:
-„Ştiu că acesta este sfârşitul, dar ţin să vă mulţumesc pentru că aţi fost acolo, alături de noi, alături de o mulţime de momente distractive!”

Un Comunicat De Presă BBC Confirmă Că Sezonul 5 Al Serialului MERLIN Este UltimulKatie McGrath (Morgana)

Bradley James, actorul ce joacă rolul regelui Arthur, s-a adresat în special fanilor care au fost adevărata forţă magică din spatele succesului show-ului prin declaraţia sa:
– „Baza de fani devotată, a făcut din acest spectacol o experienţă unică, suprarealistă şi specială. Cuvintele mele nu vor face dreptate onoarei pe care am simţit-o jucându-l pe Regele Arthur, aşa că trebuie să spun doar că a fost o experienţă excepţională şi că serialul a fost uimitor.”
Câteva întrebări ne vor bântui până la finalul sezonului: cine va supravieţui la final şi oare va fi secretul lui Merlin dezvăluit?!

Colin Morgan (Merlin)

Deşi serialul se va termina în curând, există deja discuţii despre un spin-off şi chiar despre o posibilă repornirea a francizei.  Shine şi cei de la Fremantle Media Enterprises, care se ocupă de Merlin pe plan internaţional, sunt în stadii incipiente de dezvoltare a unui alt serial, ce va utiliza potenţiale personaje din universul Merlin, eventual un viitor serial cu aventurile ulterioare ale Cavalerilor Mesei Rotunde.  Serialul Merlin, s-a bucurat de un succes internaţional fenomenal, având parte de vânzări în peste 183 de ţări la peste 50 posturile de televiziune.

Serialul Merlin

Merlin a captivat publicul din Marea Britanie în serile de sâmbătă de-a lungul ultimilor cinci ani, în mod constant atrăgând un public în medie de peste şase milioane de telespectatori, cu un rating pentru sezonul curent, ce a ajuns până la 7,1 milioane.

13 comentarii

  1. Trebuie sa fie macar un episod cu invierea lui Arthur…nu imi place finalul deloc..trebuie sa faceti ceva

  2. Ce-l mai urât final, Este unu-l din cele mai bune filme văzute până acum, Dacă sezonul 5 este ultimu-l sezon e naşpa, Sper să vă gândiţi mai bine , Şi aştept să apară şi sezonul 6

  3. pnm..aiurea sfarsit.se zvoneste despre un nou sezon,asa numitul sezon 6.cum ca merlin l`ar fi reinviat pe arthur..si tot aiurea va fi,cred eu..dati un email la id:cristianflorin935@yahoo.com cu raspunsul..daca va fi un nou sezon,sau nu..

  4. Am vazut toate ep toate sezoanele dar chiar nu mam asteptat sa fi asa finalul:(((merlin a chemat dragonu cand atur nu mai respira nu putea sal cheme mai devreme:(((foarte urat finalul.

  5. De altfel dupa moartea lui Uther, toate episoadele s-au axat pe o ispasire a pacatelor lui Uther vis a vis de personajul Arthur. Finalul a fost sec si neplacut, dupa parerea mea nu s-a respectat deloc legenda si poate nici samburele de adevar. In tot cazul e nevoie de o miniserie sau de o vrajitorie de catre Merlin care sa reinvie personajele si ca istoria sa se infaptuiasca.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.