GAME OF THRONES SEZONUL 3: Primul Teaser Trailer Şi Primul Poster Oficial!

Cei de la HBO ne tachinează astăzi cu primul teaser trailer şi primul poster pentru Sezonul 3 al magnificului serial fantasy Game Of Thrones, ce va ajunge pe micile ecrane începând cu data de 31 Martie 2013.

Speculaţiile şi zvonurile despre al treilea sezon al extrem de popularului serial fantasy Game Of Thrones a început la câteva secunde după ce sezonul doi a ajuns la final.
Reţeaua de televiziune începe să scoată la iveală încet încet, tot mai multe detalii despre sezonul trei, un sezon ce se anunţă a fi cel mai anticipat din toată seria.
Odată cu dezvăluirea datei în care Sezonul 3 Urzeala Tronurilor va avea premieră, a fost lansat şi un teaser poster viclean.
Ştim că viitorul sezon va conţine 10 episoade şi va acoperi aproximativ prima jumătate a celei de-a treia cărţi intitulată Iureşul Săbiilor de George R.R. Martin.

Ştim că actorul irlandez Hinds Ciarán îl va interpreta pe Mance Rayder, alias „Regele de Dincolo Zid” şi că Alan Taylor nu va mai regiza sezonul următor.
Iată că acum ştim şi data exactă a premierei Sezonului 3 Game Of Thrones: 31 Martie 2013.
Există de asemenea o mulţime de noi achiziţii în povestea celor Şapte Regate, ce încep să devină din ce în ce mai extinse.
Din ceea ce producătorii Benioff şi Weiss spun despre planurile lor de viitor pentru serialul Urzeala Tronurilor, ar trebui să fim foarte încântaţi de aventurile ce se anunţă iminente în Westeros, iar intenţia producătorilor de a spune întreaga povestea scrisă de George RR Martin mai degrabă decât să menţină un roman pe sezon, pare o utilizare destul de inteligenţă pentru fanii seriei scrise.

Astăzi, aflăm că cei de la HBO tocmai au lansat un teaser trailer grafic pentru al treilea sezon din Urzeala Tronurilor, care se va întoarce puţin mai devreme decât sezoanele anterioare.
Teaser trailerul de astăzi, ce face aluzie la noile materiale ecranizate pentru sezonul viitor, este o ghicitoare criptică şi profetică, recitată de o femeie:
-„Un mare război se poartă între viaţă şi moarte, gheată şi foc. Dacă pierdem, noaptea va rămâne veşnică”-
Vorbele rostite în trailer, ce par să pună un accent deosebitnu neapărat pe schemele politice murdare ale sezoanelor anterioare, care de altfel sunt forţa motrică a seriei de cărţii – ci mai mult pe de groaza unui posibil război inevitabil cu White Walkers sau Sălbaticii conduşi de Mance Rayder, care ajung dincolo de Zid.

Serialul de televiziune Urzeala Tronurilor a adus întotdeauna puţin mai mult dramatism decât cărţile lui George R.R. Martin, probabil fiind asa si cu Iureşul Săbiilor, în ceea ce priveşte introducerea unor scene suplimentare sau menţinerea dialogurilor relevante în cultura actuală a serialului.
Dar oare cine rosteşte aceste cuvinte aproape profetice?
Să fie Selyse?, să fie Melisandre? Quaithe din Shadow Lands poate?
Pentru moment însă, nimic nu este sigur.
Dacă vrei să vezi un set de imagini din spatele camerelor de filmat pentru Sezonul 3 Urzeala Tronurilor, click AICI.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.