THE HOBBIT AN UNEXPECTED JOURNEY: Ultimul Video Blog Al Producţiei Înainte De Premieră

Regizorul Peter Jackson a publicat online, ultimul video blog pentru producţia epică The Hobbit: An Unexpected Journey, ce va avea premieră în România pe 14 Decembrie.

Din saga de video bloguri publicate online de regizorul Peter Jackson, până acum nici unul nu a dezamăgit, el prezentându-ne pe rând, tehnologia cu care filmează, resursele de care dispune şi devotamentul cu care echipa sa lucrează pentru a aduce pe ecrane una din cele mai mari ecranizări ale cărtilor The Hobbit scrise de maestrul J.R.R. Tolkien.În acest nou video blog, regizorul pare mult mai relaxat şi asta din cauză că munca titanică pentru primul film din noua trilogie, este aprope de final.
Peter Jackson ne oferă în ultimul video blog, o conexiune cu realizatori ultimelor detalii scpeciale, ce trebuie făcute la producţie, subliniind cantitatea de muncă pe care toată lumea o depune, chiar într-un stadiu atât de târziu al producţiei, afirmând mai în glumă, mai în serios, că se va lucra intens până la lansarea filmului pe piaţă.

Veţi vedea în clip şi o serie de scene cheie din film, unele mici detalii despre complotul şi povestea ce va ajunge pe ecrane şi mult material spectacular pentru fanii regizorului şi al autorului.
Din câte se pare, o parte din audienţa generală va ajunge să vada The Hobbit: An Unexpected Journey începând cu data de 12 şi 13 Decembrie, urmată de o premieră pe 14 Decembrie în SUA.
Regizorul Peter Jackson a anunţat că premiera mondială a filmului va fi găzduita la Embassy Theatre din Wellington, Noua Zeelandă cu câteva săptămâni mai devreme decât în celelalte cinematografe şi anume pe 28 Noiembrie.Primul film din noua trilogie regizată de Peter Jackson, The Hobbit: An Unexpected Journey, urmează aventura personajului Bilbo Baggins, care este prins într-o călătorie epică ce are ca ţel recuperarea Regatul Pierdut Al Dwarfilor, Erebor, care a fost cu mult timp în urmă cucerit de dragonul Smaug.
Abordat din senin de Gandalf The Gray, Bilbo se găseşte dintr-o dată în compania a treisprezece pitici conduşi de legendarul războinic Thorin Oakenshield.
Călătoria legendară îi va purta prin locuri înşelătoare pline de goblini şi orcii, wargi şi păienjeni gigant, shapeshifters şi vrăjitori.
Deşi ţinta lor principală se află la est, în pustietăţile Muntelui Singuratic, ei trebuie să scape mai întâi de tunelurile oraşului subteran, plin de Goblini, acolo unde Bilbo întâlneşte creatura care va schimba viaţa tuturor pentru totdeauna… Gollum.
Aici, singur cu Gollum, pe malul unui lac subteran, Bilbo Baggins descoperă noi semnificaţii pentru cuvintele viclenie şi curaj, dar şi inelul puterii ce deţine calităţi neaşteptate şi utile.

Un inel simplu, care este legat de soarta tuturor vieţuitoarelor din Pământul De Mijloc, în moduri în care Bilbo nici nu îşi imaginează.
Această poveste spusă de Bilbo, va face legătura dintre filmele anterioare Lord Of The Rings şi următoarea adaptare The Hobbit: An Unexpected Journey.
Aşa se explică şi revenirea unor personaje din trilogia Lord Of The Rings, cum ar fi Elijah Wood (Frodo), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollum), Orlando Bloom (Legolas), Ian McKellen (Gandalf the Grey), Cate Blachett (Galadriel) cât şi revenirea lui Christopher Lee (Saruman).
Desigur, regizorul Peter Jackson are în mânecă şi unele trucuri ce speră să lase fanii cu gura căscată, mai ales că el şi echipa sa de producţie au introdus personaje noi ce nu se află în cartea scrisă de Tolkien.
Introducerea unor personaje noi într-o ecranizare este întotdeauna o mişcare riscantă, mai ales atunci când ecranizarea se bazează pe o poveste atât de iubită şi de populară, cum este cea scrisă şi imaginată de J.R.R. Tokien.
Evangeline Lilly va juca un personaj nou, o femeie Elf numită Tauriel.
După cum ne spune chiar regizorul, numele ei înseamnă „fiica a Mirkwood-ului” şi chiar dacă este un personaj nou, regizorul ne lăsa să ghicim ce rol va juca Tauriel în viitoarea ecranizare a aventurilor lui Bilbo şi a celor 13 dwarfi.

The Hobbit: Un Unexpected Journey ce va ajunge în cinematografele 3D şi 2D începând cu data de 14 Decembrie.
Dacă încă nu ai văzut preview-ul de aproximativ 7 minute al filmului, fă un click AICI.
Simona

3 comentarii

  1. Seria asta de videouri a fost superba, dovedeste ca Jackson e un regizor ce tine cont de fanii sai.
    Trilogia The Hobbit o sa fie magnifica.
    O sa fiu printre primi in cinema.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.