ARNOLD SCHWARZENEGGER E O Stâncă De Neclintit În Noul Trailer Exploziv Pentru THE LAST STAND

Arnlod ne-a promis că se întoarce şi iată-l într-o acţiune de proporţii, în primul film intitulat The Last Stand în care actorul deţine roul principal.

Arnold Schwarzenegger îşi face din nou debutul în filmele de acţiune într-un stil mare.
La 65 de ani, vedeta de cinema ce a devenit politician, va apărea într-o serie de filme de acţiune viitoare, inclusiv Tomb alături de Sylvester Stallone, filmul lui David AyerTen şi evident Legend Of Conan, continuarea epică a filmului original Conan The Barbarian.
Înainte de a-l vedea pe Arnold în oricare din aceste filme, îl vom vedea însă, în primul film de acţiune regizat de Jee-woon Kim The Last Stand.
Filmul îl are pe Schwarzenegger în rolul unui şerif dintr-un oraş mic de graniţă, ce devine ultima linie de apărare în împiedicarea unui infractor periculos de a trece frontiera în Mexic.

Din noul trailer integral, aflăm şi alte detalii despre caracterul lui Arnold, precum şi despre băieţii răi cu care acesta se confruntă.
Comparativ cu primul teaser trailer pentru The Last Stand, acest trailer este puţin mai plin de detalii, datorită imaginilor pentru unele personaje jucate de Luis Guzman sau Knoxville Johnny.
În ciuda tonului puţin mai degajat al trailerului nou, există suficientă acţiune ambalată pentru a înţelege ceea ce se petrece cu adevărat în firul narativ al filmului.
În timp ce timpul petrecut departe de ecrane, poate să-l fi scos pe actor din mintea publicului, nimeni nu poate nega faptul că, Arnold Schwarzenegger este fără îndoială, probabil cel mai mare star al filmelor de acţiune.
Şi deşi e puţin probabil că va mai atinge vreodată magnitudinea faimei sale din trecut, cu siguranţă Arnold este determinat să îşi reconstruiască popularitatea de odinioară.

La urma urmei, trăim într-o lume în care franciza The Expendables a avut încasări de aproape 600 milioane dolari în toată lumea, o lume în care Bruce Willis se întoarce pentru un alt film Die Hard şi Harrison Ford este gata să se întoarcă la rolul Han Solo în noul Star Wars: Episodul 7.
În mod evident, este super cool să fi un bătrânel simpatic la Hollywood.
Filmul The Last Stand spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) un şerif mai în vârsta ce a devenit o ruşine pentru forţele poliţieneşti şi care a renunţat la cariera din Poliţia Los Angeles, exilându-se într-un oraş de frontieră mexican numit Sommerton Junction, din cauza sentimentului de vinovăţie pentru că a stricat o operaţiune a poliţiei ce a l-a lăsat pe partenerul său cu un handicap permanent.

O nouă şansă i se oferă lui Ray, atunci când Cortez (Eduardo Noriega), cel mai căutat şi faimos lider al traficanţilor de droguri mexicani, reuşeşte să evadeze în mod spectaculos dintr-un convoi de deţinuţi escortat de agenţi FBI şi care se îndreaptă spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia în Mexic şi a scăpa de rigorile legii, având asupra lui 400 milioane de dolari şi gonind spre frontieră cu o viteză de 200 mile pe oră, într-o maşină sport Chevrolet Corvette ZR1 ce i-a fost pusă la dispoziţie de subalterni.
The Last Stand ajunge în cinematografe începând cu data de 18 Ianuarie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.