Primul Trailer Pentru Thriller-ul Supernatural THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

Primul Trailer Pentru Thriller-ul Supernatural THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

Deşi destul de devreme, Screen Gems lansează primul trailer pentru adaptarea romanului scris de Cassandra Clare, ce se intitulează The Mortal Instruments: City Of Bones, film ce ar vrea să cucerească milioanele de adolescenţi ce se despart de franciza Twilight.

Toate poveştile ce le-ai auzit despre monştri şi despre coşmare, toate acele legende urbane şoptite… sunt adevărate. Cel puţin în romanul scris de Cassandra ClareThe Mortal Instruments: City Of Bones.
Adaptarea pentru marele ecran a romanului, este deja comparată cu Twilight, asta şi pentru că franciza în cauză este pe sfârşite, iar hoardele de fani adolescenţi trebuie să îşi îndrepte atenţia spre altceva.
Deşi este destul de devreme, filmul ajungând în cinematografe de abia în luna August a anului viitor, sunt mai mult decât sigur că acesta este motivul pentru care cei de la Screen Gems profită de această ocazie şi lansează primul trailer, primele imagini şi primul poster oficial pentru filmul The Mortal Instruments: City Of Bones.

Primul Trailer Pentru Thriller-ul Supernatural THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

Totuşi având în vedere că autoarea cărţilor Twilight aduce pe ecrane o nou adaptare intitulată The Host, The Mortal Instruments: City Of Bones va trebui să aducă ceva în plus pentru a cucerii milioanele de fani ce se despart de franciza lor favorită anul acesta.
Povestea din film ne-o dezvăluie pe Fray Clary (Lily Collins), o adolescentă care descoperă că descinde dintr-o sectă de războinici ce sunt jumătate îngeri, un grup restrâns de adolescenţi cu puteri ciudate ce protejează lumea de demoni. La fel ca şi Twilight, The Mortal Instruments, este o dramă de adolescenţi ce aduce pe ecrane legături oculte. În schimb trailerul ce a fost lansat astăzi, nu prea pare „înrudit” cu franciza ce se termină în această lună, ci mai degrabă prezintă o lume mult mai complexă, secrete bine ascunse, multe lupte cu săbii şi aruncătoare de flăcări, într-un cuvânt, mult mai „bad ass” decât Twilight.

Primul Trailer Pentru Thriller-ul Supernatural THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

Parcă există o mitologie mai densă gata de explorare, iar efectele vizuale, cu siguranţă ajută mult mai bine această adaptare a romanului pentru adolescenţi. Cu siguranţă un plus enorm pentru adaptare este şi magnificul Jared Harris. Jamie Campbell Bower, Jonathan Rhys Meyers, Lena Headey, Kevin Durand, CCH Pounder, şi Kevin Zegers mai fac parte din distribuţia filmului regizat de Harald Zwart (The Karate Kid).
The Mortal Instruments: City of Bones va ajunge în cinematografe începând cu 23 August 2013.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.