Trebuie Să Vezi Primul Trailer Şi Poster Pentru Filmul SF OBLIVION Cu Tom Cruise Şi Morgan Freeman

Cei de la Universal au lansat primul trailer oficial pentru producţia SF mult aşteptată a regizorului Kosinski, filmul extraordinar intitulat Oblivion ce-i are în rolurile principale pe Tom Cruise, Olga Kurylenko şi Morgan Freemance, programat pentru lansarea în luna Aprilie a lui 2013.

Filmul pe care orice fan al aventuriloe science fiction va dori sa il vada, este bazat pe un roman grafic intitulat Oblivion, este regizat de Joseph Kosinski (Tron: Legacy) fiind foarte dorit de studiourile Disney, încă de acum trei ani, când studioul l-a achiziţionat într-o licitaţie controversată în care Universal a fost unul din studiourile competitoare în licitaţie.
Regizorul Kosinski, a avut de gând iniţial să facă acest film sub bagheta studiourilor Disney, asta până când cei de la Diseny au decis că materialul creat de regizor nu se potrivea cu modelul PG-13 (neindicat celor sub 13 ani) şi au renunţat la drepturile de autor.
Acesta manevră la determinat pe regizor să caute un alt studio.
Şi uite aşa proiectul SF a aterizat la Universal, având parte iniţial de un buget de 100 milioane dolari.

Romanul grafic ce a inspirat filmul Oblivion, este co-scris de creatorul Rex Mundi şi Arvid Nelson şi a fost adaptat grafic după o idee originală provenită chiar din mintea regizorul Joseph Kosinski, povestea fiind ilustrată de Andree Wallin şi Tae Young Choi.
În decorul apocaliptic al poveştii, o contopire a arhitecturii moderne cu elementele naturii, stă de strajă Jack Harper, militarul veteran interpretat de Tom Cruise.
Jack este unul dintre puţinii reparatori de drone, trimis pe Pământul devastat de războiul lung cu o rasă extraterestră, misiunea lui de amploare fiind extragerea resurselor ce au mai rămas şi repararea dronelor, misiunea lui fiind aproape de final.
Într-una din călătoriile sale zilnice, Jack dă peste o frumoasă necunoscută, pe care o salvează din rămăşiţele contorsionate ale unui modul de salvare, cu care aceasta s-a prăbuşit.
Apariţia ei îi dă peste cap aparent banala existenţă şi declanşează totodată un lanţ de evenimente care îl transformă în singura speranţă a omenirii.

La prima vedere, nu pot să spun că per total, filmul domnului Kosinski este exact ceea ce mă aşteptam să fie.
În schimb trailerul este o surpriză plăcută.
Filmul regizorul Kosinski pare plin de concepte uimitoare, iar pe lângă stilul vizual unic, există şi o mulţime de referinţe la unele scene SF clasice.
Totuşi cred cu tărie că Oblivion este o producţie valoroasă din punct de vedere vizual.
Admir în primul rând că regizorul Kosinski a preferat să transforme romanul grafic creat de el, într-o poveste despre supravieţuire combinată cu puţin mister, în loc de multă acţiune.
Oblivion pare să aibă toate elementele necesare pentru un film sci-fi plin de mister, trădare şi elemente science fiction, toate fiind strâns legate de personajul interpretat de Tom Cruise pe nume Jack Harper.
Olga Kurylenko este ca întotdeauna la înălţime, iar Morgan Freeman pare să ne încânte cu un rol original, ce ar putea să-i dea valoare incontestabilă producţiei sci-fi Oblivion.

Alături de Tom Cruise, din distribuţia filmului mai fac parte Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau şi Melissa Leo.
Şi la final, cine nu ar vrea să vadă un film care din punct de vedere vizual este uimitor şi îi are în distribuţie pe Tom Cruise şi Morgan Freeman?
✐ Silviu

7 comentarii

 1. Exact. La asta ma asteptam si eu.
  Se pare ca au optat pentru o abordare mai dramatica.
  Combinata cu elemente sf nu arata rau.
  O sa fie o surpriza palcuta filmul.

 2. Surprinzator de bine, desi sincer ma asteptam sa fie mult mai interesant, mai ales dupa ce Kosinski a prezentat conceptele la Comic-Con.
  Pe plansa aratau asa de bine incat am crezut ca filmul va fi epic.
  In schimb nu e chiar asa de action-packed cum credeam.

 3. Auuu :)))
  Buna observatie.
  Sincer nu m-am gandit la asta pana nu ai mentionat tu 🙂
  Va fi interesant de vazut, sper ca nu au scapat acest detaliu in neant, sa ramana o ruptura in scenariu!

 4. Cum se poate ca razboiul sa fi fost inainte de film cu 60 de ani, si personajul lui Tom Cruise sa aiba amintiri dinainte de razboi?
  O fi avand 100 de ani in poveste? :))

 5. Wowww, excelent, Kosinski nu dezamageste la stilul vizual, la fel ca si in Tron Legacy.
  Sper sa aiba o coloana sonora asemanatoare, caci filmul arata de pa acum uimitor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.