VIN DIESEL Dezvăluie Data De Lansare Oficială A Producţiei Sci-Fi RIDDICK

Universal Pictures a stabilit oficial data de lansare pentru continuarea  producţiei sci-fi Riddick, dată ce a fost dezvaluită iniţial de Vin Diesel pe pagina sa oficială de Facebook.

In ciuda faptului că actorul Vin Diesel preconizase o dată de lansare al ultimului film din seria Riddick pentru inceputul anului 2013, se pare ca lucrurile nu stau chiar atat de simplu.
După ce am aflat că Riddick ar trebui să încheie trilogia si ca filmul este mult prea violent pentru a primi o clasificare moderată, astăzi cei de la Universal anunţa că Riddick 3 va fi lansat in cinematografe pe data de 6 Septembrie 2013.
Şi această întârziere vine din cauza muncii imense ce se depune pentru a realiza efectele speciale, dar mai ales pentru că Riddick 3, va fi lansat şi în format IMAX, în ciuda faptului că nu ştim exact dacă pelicula a fost filmată în format IMAX.
După ce a fost oprită temporar din cauza unor probleme minore cu bugetul, producţia pentru al treilea film din seria aventurilor personajului Riddick, a luat avânt şi a terminat filmările, intrând direct în producţie.

În ultimul film intitulat Riddick, protagonistul este lăsat să moară pe o planetă pârjolită, lipsită de viaţă.
Curând însă, el află că nu este singur şi se angajează într-o luptă pentru supravieţuire împotriva animalelor de pradă exotice, care sunt mai letale decât orice om pe care Riddick l-a întâlnit vreodată.
Singura şansă de a scăpa este activarea unei balize de urgenţă, ce-i va alerta pe toţi mercenari care vor recompensa pusă pe capul lui Riddick.
Prima navă care ajunge pe planetă, aduce cu ea un nou tip de mercenari, mai periculoşi şi mai violenţi, în timp ce căpitan pe a doua navă ce soseşte, este un om a cărui motivaţie este mai personală.
Cu timp puţin la dispoziţie, din cauza unei furtuni mortale ce se află la orizont, o furtună căreia nimeni nu i-ar putea supravieţui, vânătorii de recompense nu vor să părăsească planeta fără a avea capul lui Riddick ca trofeu.

Scenaristul, regizorul şi creatorul David Twohy, cel care a scris povestea pentru Pitch Black şi Chronicles of Riddick, este din nou principala forţă creatoare din spatele filmului Riddick 3.
Această ultimă parte din aşa zisa trilogie, se presupune că ar fi concepută ca o aventură de acţiune sci-fi, ce va fi mai bună decât filmul anterior, şi cu mai multă adrenalină decât Pitch Black.
Filmul este produs de Vin Diesel, şi o are ca producător executiv pe Samantha Vincent (Fast Five, Fast & Furious).

Scris şi regizat de acelaşi David Twohy, Riddick 3 mai are în distribuţie actori că Karl Urban, Katee Sackhoff, Jordi Molla, Matt Nable, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk, Keri Hilson, Bokeem Woodbine şi va ajunge în cinematografe pe data de 6 Septembrie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.