Admiră Primul Poster Oficial Pentru Continuarea Sci-Fi STAR TREK 2 INTO DARKNESS

Primul poster oficial pentru continuarea regizată de J.J. AbramsStar Trek Into Darkness – a fost dezvăluit astăzi de cei de la Paramount Pictures, astfel, primul poster fiind şi prima imagine oficială din film.

Fanii francizei Star Trek vor fi uimiţi să afle că primul trailer pentru Star Trek Into Darkness va ajunge online undeva la sfârşitul acestei luni, dar deocamdată avem ca şi premiu de consolare, primul poster pentru filmul sci-fi.
Se pare că acesta îl prezintă pe caracterul interpretat de Benedict Cumberbatch, aflat la baza a ceea ce seamna a fi probabil ruinele unei Baze a Flotei Stelare.
În vara anului 2013, inovatorul regizor J.J. Abrams va aduce pe marile ecrane un thriller de acţiune exploziv ce va conduce franciza Star Trek în Întuneric.

Când echipajul de pe nava Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă, lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.
Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk porneşte într-o vânătoare de capete cu misiunea de a da de urma celui ce foloseşte aceste arme de distrugere în masă.
Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prietenii se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii pe care Kirk o mai are: echipajul său.

Despre acţiunea filmului Star Trek Into Darkness nu se ştia, până acum, prea multe.
Deşi rândurile de mai sus, nu intră la categoria dezvăluiri prea importante, ele oferă unele detalii specifice legate de ceea ce se va întâmpla în viitorul film sci-fi.
Iar faptul că avem parte de primul poster oficial lansat astăzi, ne întăreşte speranta că primul trailer este pe cale să aducă multe controverse în rândul fanilor Star Trek.
Star Trek Into Darkness, se va lansa în România pe 17 mai 2013.
✐ Silviu

3 comentarii

  1. Adevarul e ca eu m-am gandit la Expendables 2 la prima privire si dupa aceea la Dark Knight Rises.
    Dar asa e, foarte multe seamana intre ele, e un trend de a copia posterele ce au succes 🙂
    Asta seamana si cu Battle: LA si cu Battleship si mai sunt vreo cateva 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.