SUPERMAN Este Prins În Cătuşe În Noul Poster Pentru Filmul MAN OF STEEL

Un nou poster oficial pentru producţia regizorului Zack SnyderMan Of Steel – îl prezintă pe Superman, prins în cătuşe şi escortat de trupe înarmate.

Ca să fiu sincer, încă nici acum nu îmi vine să cred că posterul pentru Man Of Steel ce sunt pe cale să îl prezint, este unul oficial.
Există mai multe motive pentru aceste suspiciuni şi am să încerc să le prezint în rândurile de mai jos.
Înainte de toate, trebuie să ştiţi că totul face parte dintr-o campanie de marketing bine gândită.
În primul rând, ar fi vorba de design-ul posterului, ce îmi dă impresia că este unul făcut de un fan mai iscusit, care oricum, nu s-a străduit prea mult.
Mai apoi, de timpul ales pentru lansarea posterului pentru filmul Man Of Steel, producţie ce va avea parte de un trailer nou, mai complet, odată cu lansarea filmului The Hobbit: An Unexpected Journey.
Şi nu în ultimul rând, imaginea folosită pentru acest poster, imagine ce arată destul de în ceaţă, ca şi cum, ar vrea să ascundă ceva.

Lăsând la o parte aceste suspiciuni, prima întrebare ce îţi vine în minte atunci când îl vezi pe Superman în cătuşe este, cum de reuşesc acele cătuşe să îl reţină pe Omul De Oţel?
Sunt acele cătuşe făcute dintr-un material special?
Cu infuzii de kriptonită?
Sau există un alt motiv ascuns în spatele acestei scene dramatice şi întunecate?
Sau este doar o scenă în care Omul De Oţel se lasă prins, doar pentru a demonstra lumii întregi că nu este un pericol pentru omenire?!
Acestea fiind spuse, chiar şi suspiciunile mele de mai sus, ar putea face parte dintr-o capcană de marketing, în care orice fan al super eroului, ar putea pica cu uşurinţă.
O capcană de marketing ce din start îl prezintă pe Superman într-un poster mai slab realizat, doar pentru a străluci ulterior într-unul mult mai bun.
O strategie de marketing ce nu este nouă şi ce încearcă să creeze un sentiment de realism în rândul celor ce cred cu tărie în eroul lor.

Noul poster, de fapt este unul oficial, unul dezvăluit chiar de pagina oficială de facebook a filmului, un poster ce se încadrează în noua abordare pe care regizorul Zack Snyder şi producătorul Christopher Nolan le-au dezvoltat pentru revenirea lui Superman pe marele ecran în filmul Man Of Steel.
O abordare ce încearcă să îl plaseze pe Clark Kent în realitatea zilelor noastre, exact aşa cum a reuşit Nolan cu a sa trilogie Batman.
Probabil este folosită aceeaşi strategie de marketing, sau probabil una diferită, cert este că cei de la Warner Bros şi DC Entertainment nu vor să dea încă odată greş cu această ecranizare Superman, mai ales că privit în ansamblu, planul mamuţilor media este identic cu al celor de la Marvel, ce au reuşit cu succes să implementeze în realitate, eroi ca Iron Man sau Thor.
Ca să nu mai zic că Legendary Pictures, DC Entertainment şi cei de la Warner Bros, vor neapărat să egaleze succesul super producţiei The Avengers, prin proiectul ce aceştia îl pregătesc pentru anul 2015Justice League.

Oricum ar fi, există încă multă muncă de făcut, mai ales în reinventarea personajului Superman, ce dacă va avea succesul scontat, ar fi al doilea super erou din panteonul DC Comics ce ar avea succes pe marele ecran.
Iar dacă filmul lui Zack Snyder va avea succes, poate vom reuşi să vedem şi mult trâmbiţatul proiect ce îi va aduce împreună pe ecrane pe Superman şi Batman într-o ecranizare a cărţii de benzi desenate intitulată World’s Finest.
Deocamdată, nu ne rămâne decât să sperăm că abordarea regizorului Zack Snyder va aduce pe ecrane un film demn de numele Superman şi să aşteptăm noul trailer ce va ajunge online, undeva în jurul datei de 14 Decembrie.
Dacă eşti interesat de subiect, ar trebui să citeşti şi Cele 10 Greşeli Din Trecut Pe Care Reboot-ul SUPERMAN Trebuie Să Le Evite!

Noua adaptare Supermanva avea coloana sonoră compusă de Hans Zimmer şi are o distribuţie de excepţie, ce include nume ca Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Laurence Fishburne (Perry White), Michael Shannon (General Zod), Diane Lane (Martha Kent) şi Russell Crowe în rolul Jor-El.
Man Of Steel este produs de Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan şi Deborah Snyder, iar scenariul este scris de David S. Goyer şi Christopher Nolan, bazat pe personajul Superman creat de Jerry Siegel şi Joe Shuster şi publicat de DC Comics.
Filmul este programat să ajungă pe marile ecrane începând cu 14 Iunie 2013.
✐ Silviu

6 comentarii

 1. Daca vor sa il aduca mai aproape de realitate, de ce are asa un costum futurist? 🙂
  Doar de dragul de a avea un costum dragut cu aspect clasic?
  Trebuia sa reinventeze TOTAL si armura lui Superman, sa faca schimbari radicale.
  Nu am incredere in Snyder asta, nici pana la buda.
  poate in nolan, dar in zack, no way, sper sa nu aiba cadre in slow motion exagerate.

 2. hop si eu aici, henry cavill o sa fie sigur la inaltime, restul depinde de nolan si snyder 🙂
  din primul trailer, pe mine una nu m-a convins, dar cine stie ce suprize ne asteapta.

 3. Ca sa va raspund echitabil: DA, nu vad de ce nu ar functiona?
  Iron Man a fost la fel, toata lumea nu intelegea de ce trebuie adus in 'realitate'.
  Si uite ce suces a avut!
  Cred ca depinde si de scenariu, dar avand in vedere ca DC Comics vrea acelasi succes ca cei de la Marvel, sunt mai mult decat sigur ca o sa dea tot ce au ei in "desaga" pentru filmul asta.
  Daca va fi un esec, inseamna ca nu vor reusi niciodata sa isi puna planul in aplicare!

 4. Oh well … a functionat cu Batman, dar oare o sa functioneze si cu Superman?
  Asteptam un trailer mai lung sa vedem.
  Sfarsitul asta de an o sa fie plin de trailere noi 🙂

 5. Hai sa fim seriosi, vor sa aduca un super erou cu picioarele pe pamant :))
  Vor sa il bage "in realitate".
  Probabil cu Batman a mers, dar nu stiu zau cu Superman.
  In fond e omul de otel, nu?
  Un extraterestru carismatic plin de superputeri ce are un alt set de valori decat restul pamantenilor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.