Animaţia Celor De La Dreamwoks Intitulată THE CROODS Are Parte De Un Nou Trailer Amuzant

Animaţia Celor De La Dreamwoks Intitulată THE CROODS Are Parte De Un Nou Trailer Amuzant

Un nou trailer hilar pentru animaţia realizată de Dreamworks, intitulată The Croods, va incanta publicul larg, căt şi copilul din interiorul nostru, cu o povestea fantastică venită din negurile timpului.

În luna decembrie, suntem cu toţii mai receptivi la animaţii şi poveşti magice şi probabil tocmai de aceea cei de la Dreamworks Animation au lansat un al doilea trailer pentru comedia animată venită direct din perioada cretacică.
Numit de unele publicaţii online şi un fel de Brave cu neanderthalieni în loc de scoţieni, The Croods va avea premieră în România pe data de 22 Martie 2013.
Scris şi regizat de Kirk De Micco (Space Chimps) și Chris Sanders (Cum să îţi dresezi dragonul), filmul ne poartă în timp la o eră nedescoperită din istoria planetei noastre, unde centrul acţiuni animaţiei se concentrează pe întâlnirea unei familii de oamenii a cavernelor cu un om puţin mai evoluat pe nume Guy (Ryan Reynolds).

Trailerul celor de la DreamWorks pentru The Croods este mult mai mai bun decât primul teaser, prin simplu fapt că se bazează foarte mult, pe dialoguri amuzante şi multe glume.
Chiar dacă la prima vedere pare o animaţie mai rudimentară, The Croods aduce pe ecrane o comedie animată ce va încânta publicul mai matur, cât şi copii dornici de noi poveşti minunate.
DreamWorks Animation aduce în această animaţie vocile unor actori ca Ryan Reynolds, Nicolas Cage, Emma Stone, Catherine Keener, Cloris Leachman și Clark Duke.

Familia Crood trăieşte într-o cavernă, în perioada cretacică.
Lumea este plină de creaturi nemaivăzute, ceea ce-i face pe membrii familiei să nu se prea îndepărteze de casă.
Doar că ei sunt vizitaţi de un necunoscut ieşit din comun, un adevărat geniu al acelor vremuri, printre accesoriile căruia se numără şi focul!
El îi va împinge pe înapoiaţi în cea mai mare aventură a vieţii lor.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.