Ascultă Exclusiv Toată Coloana Sonoră Pentru THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY

Astăzi, prin intermediul celor de la Rolling Stone, vă oferim în avanpremieră, şansa de a asculta întreaga coloană sonoră a filmului The Hobbit: An Unexpected Journey regizat de Peter Jackson, după cartea scrisă de J.R.R.Tolkien.

Una din coloanele sonore ce ne-a rămas întipărită în minte, este coloana sonoră compusă de Howard Shore pentru trilogia Lord Of The Rings, iar coloana sonoră pentru The Hobbit: An Unexpected Journey nu se lasă mai prejos.
Ca să nu mai spun că coloana sonoră pentru The Hobbit trebuie să se ridice mult peste cea din trilogia anterioară, asta pentru a putea croi drumul următoarelor filme din trilogia The Hobbit.
În mod evident, Howard Shore a compus coloana sonoră pentru The Hobbit: An Unexpected Journey, care a fost înregistrata la Abbey Road Studios din Londra, dar pe lângă asta, Neil Finn a scris melodia Misty Mountains, o baladă ce va fi auzită la finalul filmului The Hobbit: An Unexpected Journey.

Atunci compozitorul Howard Shore s-a întâlnit cu regizorul Peter Jackson pentru a discuta planurile pentru piesele ce vor apărea pe coloana sonoră a filmului, i s-a spus că colona sonora trebuie să fie ca o baladă ce aduce un omagiu tuturor locuitorilor din Pământul de Mijloc.
După ce s-au hotărât asupra tonului pe care coloana sonoră trebuia să îl aducă filmului, cei doi s-au decis ca Neil Finn să compună piesa principală a coloanei sonore, o piesă ce să inspire spectatorilor, scopul călătoriei celor 13 dwarfi.

-„Am vorbit foarte mult despre modul în care o piesă ca Misty Mountains poate fi inclusă în film, mai ales că aici e vorba de o legendă a dwarfilor, probabil la fel de mult precum e şi o poveste despre Hobbit-ul ce-i ajută, „ a declarat Finn celor de la Rolling Stone.
Finn a corespondat ocazional cu Howard Shore prin e-mail, dar a lucrat cu Peter Jackson la piesa Misty Mountain, în studiourile de postproducţie din Wellington, Noua Zeelandă.
Din câte se pare, el a auzit întreaga coloană sonoră, doar în momentul în care a participat la premiera mondială a filmului din Wellington, de la începutul acestei săptămâni.

Coloana sonoră pentru The Hobbit: An Unexpected Journey, conţine 26 de piese minunate şi va fi lansată pe data de 11 Decembrie.
Filmul va ajunge în cinematografe pe 14 Decembrie.
✐ Silviu

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.