Noul Trailer A GOOD DAY TO DIE HARD Este Simfonia Filmelor De Acţiune Cu Bruce Willis

Bruce Willis (John McClane) primeşte ajutor de la fiul său Jack (Jay Courtney) în încercarea sa de a arunca în aer jumătate din Moscova şi disperarea de a scăpa de interlopii ce sunt pe urmele lor, în noul trailer pentru filmul A Good Day To Die Hard.

Mai avem aproape o lună până la premiera lui Die Hard 5A Good Day To Die Hard şi de obicei, în acest stadiu al filmelor, trailerele încep să dezvăluie intriga de bază a producţiei, iar unele promouri merg prea departe și dezvăluie aproape tot filmul.
Cu toate acestea, Die Hard 5 se prezintă până în prezent, destul de misterios şi faptul că mai toate promourile anterioare se bazează pe material promoţional ce mai mult face reclamă francizei de acţiune şi nu în particular filmului ce urmează să aibă premieră în februarie, eu (şi sunt sigur că şi voi) încă nu știu ce este dincolo de intrigă din A Good Day To Die Hard.
Cu toate acestea, sunt sigur că personajul negativ are întotdeauna un motiv clar, astfel încât să știm şi noi clar, ce încearcă John McClane şi fiul sau să oprească.
Cred totuşi că, în acest film, personajul negativ vrea ceva legat de nişte arme nucleare.

Dacă toate trailerele anterioare au fost destul de lipsite de dialoguri şi au prezentat pleiade de explozii şi multă acţiune specifică francizei, aceste noi cadre sunt destul de diferite şi cel mai important lucru: conţin dialoguri.
Ce de al 5-lea film din seria de succes Die Hard ne re-introduce în atmosfera francizei, ce nu reuşeşte nici de data asta să îl ucidă pe eroul John McClane (Bruce Willis).
Aş spune că chiar îl înrăieşte şi mai mult, iar de data asta, John primeşte şi ajutoare în ravagiile pe care le face.
Se spune că mărul nu cade departe de de copac, iar fiul său, Jack McClane, interpretat aici de Jai Courtney, este dovada vie a acestei zicale.
El devine la fel de greu de ucis ca şi tatăl său, John McClane.

În acest moment, mintea mea nu poate decât să se întrebe, oare câţi copii are John McClane şi evident dacă va mai apărea câte un copil din flori pentru fiecare continuare Die Hard.
În acest film, tatăl şi fiul se reunesc la Moscova, unde trebuie să lucreze împreună pentru a rămâne în viaţă, atunci când pe urmele lor este toată lumea interlopă din Moscova.

Fiind unul din cele mai anticipate continuări pentru anul 2013, A Good Day To Die Hard, regizat de John Moore are un scenariu scris de Skip Woods şi mai are în distribuţie actori ca Patrick Stewart, Cole Hauser, Aksel Hennie, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Sebastian Koch, Anne Vyalitsyna ce vor apărea pe marele ecran începând cu data de 14 Februarie 2013, atunci când Die Hard 5 va ajunge în cinematografe.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.