EVA GREEN Este Femeia Fatală Din SIN CITY 2: A DAME TO KILL FOR

La câteva luni după începerea filmărilor principale pentru Sin City 2: A Dame To Kill For, regizorul Robert Rodriguez și creatorul Frank Miller au găsit-o pe actriţa ce va interpreta rolul femeii fatale din continuarea producţiei Sin City.

Filmul Sin City 2: A Dame To Kill For este bazat pe romanul grafic cu acelaşi titlu, creat de nimeni altul decât legendarul Frank Miller, iar femeia fatală din centrul atenţiei și motivul necazurilor prin care trece protagonistul principal Dwight McCarthy, interpretat acum de Josh Brolin, va fi interpretat de frumoasa actriţă Eva Green.
Chiar dacă pentru fani lui Robert Rodriguez, realizarea celor două proiecte pe care le-a promis de multă vreme, Machete Kills şi Sin City 2 păreau imposibile, iată că regizorul s-a ţinut de cuvânt şi dacă Machete Kills a terminat filmările de curând, Sin City 2, este încă plină desfăşurare de forţe.
Rolul despre care s-a scris ani de zile că ar trebui să îi revină lui Angelina Jolie, a fost oferit acum unei alte actrițe versatile și sexy, iar vedeta din Casino Royale, Dark Shadows sau viitorul film 300: Rise Of An Empire, Eva Green se va transforma în infama Ava Lord, fostă iubită a lui Dwight McCarthy.

-„Așteptăm de multă vreme să spunem această poveste. Ava Lord este una dintre cele mai letale și fascinante personaje din Sin City. Am știut încă de la început că actrița care va trebui să o interpreteze va trebui să fie capabilă de a-i redea multiplele aspecte ale personalității și am găsit asta în Eva Green. Suntem extaziați pentru faptul că Eva ni se alătură”, a declarat Robert Rodriguez.
Tot cu această ocazie, a fost anunţat astăzi că actriţa Julia Garner, va intra în pielea personajului Marcy, o stripteuză ce se implică în acţiunea alertă a filmului.

Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Ray Liotta şi Juno Temple fac parte din distribuţia de excepţie a filmului Sin city 2: A Dame To Kill For, film ce este programat pentru lansare pe 22 August 2014.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.