GAME OF THRONES SEZONUL 3: Vezi Un Set De Imagini Oficiale Noi!

Sezonul 3 Urzeala Tronurilor se anunţă a fi unul din cele mai anticipate sezoane din toată seria difuzată de HBO, iar setul de imagini ce îl veţi vedea astăzi, ne prezintă mai toate personajele vechi, dar şi figurile noi ce vor apărea în Sezonul 3.

Mai sunt aproape două luni până la debutul sezonului trei Urzeala Tronurilor, dar aceste imagini oficiale noi, ar trebui să ne ajute cumva să treacă mai repede timpul.
Vom vedea în imagini, câteva personaje vechi dar şi unele personaje noi ce au venit în completarea distribuţie.
Probabil cel mai important aspect al acestor imagini noi, este de fapt designul remarcabil al costumelor folosite în serial, aspect care de altfel este o caracteristică specială a acestui serial mult iubit.
Ştim deja că Sezonl 3 Game Of Thrones va conţine 10 episoade şi va acoperi aproximativ prima jumătate a celei de-a treia cărţi intitulată Iureşul Săbiilor de George R.R. Martin.

Evident că unii dintre voi s-au întrebat de multe ori, de ce doar 10 episoade pe sezon?!
În afară de faptul că producţia pentru serialul Game Of Thrones este una greoaie şi foarte complexă, cu locaţii foarte diferite ce urmăresc diferite personaje, faptul că există mai puţine episoade înseamnă mai puţine pierderi, dar şi o poveste structurată mult mai bine.
Partea negativă la un număr restrâns de episoade, este că noi, fanii, suntem nevoiţi să aşteptăm timp îndelungat până să aflăm ce se întâmplă cu personajele noastre favorite.
Putem încă de pe acum să se întrebăm pe bună dreptate, care din personajele celei de-a treia cărţi din serie vor apărea în Sezonul 3 Game Of Thrones, ţinând cont de separarea acţiunii din carte, în două sezoane.

Saga Un Cântec De Gheată Şi Foc, nu este un text sacru, iar scriitorul George R.R. Martin, ce este şi scenarist, este o persoană maleabilă atunci când vine vorba de schimbările ce au loc în textele sale, el lucrând cot la cot cu producătorii şi regizori.
Iar dacă observaţi unele modificări ale personajelor, nu ar trebui să vă mire, mai ales atunci când veţi vedea că o poveste are o cu totul altă dinamică în serial, decât în carte.
Din câte spun producătorii serialului David Benioff şi D.B. Weisscei ce vor servi drept regizori pentru Sezonul 3 – acesta este cea mai mare provocare pentru toată lumea, iar dacă vor trece cu bine de acest sezon, restul vor veni de la sine.

Cea mai mare provocare pentru toată lumea implicată în producţia serialului, deoarece, cartea Iureşul Săbiilor este prea lungă pentru a încăpea într-un singur sezon, iar Festinul Ciorilor şi Dansul dragonilor au loc în aproximativ aceeaşi perioadă de timp, aşa că Sezonul 3 va trebui să le combine pe amăndouă cumva.
Planul producătorilor este să acorde posibilitatea spectatorilor de a vedea cât mai multe sezoane, asta doar pentru a avea ocazia să spună întreaga poveste, pentru a face dreptate seriei de cărţi scrise George R.R. Martin – Cantec de gheata si foc.

Pe de altă parte, toată lumea este destul de încântată de tot ceea ce s-a realizat până acum, iar dacă totul va decurge precum vor oficiali de la HBO, Game Of Thrones Sezonul 3care acum dispune acum şi de un buget majorat – va aduce cu sine popularitate şi audienţă mult mai mare decât au avut cele anterioare.
Game Of Thrones revine la HBO începând cu data de 31 Martie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.