Trailer Nou Pentru HANSEL AND GRETEL WITCH HUNTERS Cu Jeremy Renner Şi Gemma Arterton

Producţia celor de la Paramount intitulată Hansel And Gretel: Wich Hunters, are parte de un trailer nou cu avertisment de vârstă, plin de secvenţe noi de acţiune şi efecte speciale fantastice.

Hansel And Gretel: Wich Hunters, un trailer nou cu avertisment de vârstă

În timp ce trailerul precedent a evidențiat multă acțiune şi o vânătoare de vrăjitoare cruntă, acest nou trailer aruncă puţin mai multă lumină asupra poveștii personajelor principale şi a motivelor personale pe care aceştia le ascund. În ciuda faptului că noul trailer dezvăluie puţin şi din firul narativ al acestui basm re-imaginat, nimic nu este cu adevărat dezvăluit iar misterul principal al filmului, încă rămâne o necunoscută. În timp ce Hansel și Gretel sunt doi fraţi ce au motive serioase pentru a ucide vrăjitoare, un motiv ce merge dincolo de a avea doar o profesie, în acest nou trailer avem parte şi de câteva replici haioase venite din partea lui Jeremy Renner și a lui Gemma Arterton, replici ce sunt bune pentru a stabili şi tonul filmului, care din fericire nu se ia prea în serios.

Pe de altă parte, fără prea multă publicitate, mult gestatul şi controversatul proiect de fantezie şi acţiune al celor de la Paramount, a primit o lovitură puternică atunci când şi-a mutat data de lansare din 2 Martie 2012 în 11 Ianuarie 2013, devansând data de lansare iniţială, cu aproximativ un an de zile.Se pare că conversia 3D a peliculei a fost principalul motiv al întârzierii.Oricum ar fi, basmul Hansel And Gretel: Witch Hunters pare a fi un film de divertisment şi dacă nu va fi aşa, măcar avem ocazia să vedem un cuplu de actori ce fac o pereche destul de reuşită pe ecrane.
Măcar replicile haioase dintre cei doi ne vor distra cât de cât, dacă nu acţiunea sau tonul de basm al filmului. Filmul ce este regizat de Tommy Wirkola (Dead Snow), mai are în distribuţie nume ca Peter Stormare, Famke Janssen, Thomas Mann şi Zoe Bell.

Hansel Şi Gretel: Vânătorii De Vrăjitoare va ajunge în cinematografe în 3D începând cu data de 11 Ianuarie 2013. Noul trailer vine şi cu un avertisment privind conţinutul: acest videoclip poate fi neadecvat pentru unii utilizatori.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.