Află Descrierea Şi Numele Super Eroilor Ce Vor Apărea În Producţia JUSTICE LEAGUE

Află Descrierea Şi Numele Super Eroilor Ce Vor Apărea În Producţia JUSTICE LEAGUE

Liga De Supereroi de la DC Comics, se pregăteşte intens să ajungă pe marele ecran în producţia Justice League, ce este programată să ajungă în cinematografe prin 2015, iar astăzi avem parte de descrierea fiecărui personaj ce va apărea în film.

Batman, Superman, Green Lantern, Flash, Wonder Woman şi Marţian Hunter ar fi principalele super personaje ce formează Liga Justiţiei.
Dar sunt oare personajele pregătite să apară împreună într-un film cu buget mare?
Zvonurile despre producţia Justice League nu au încetat să zdruncine comunităţile de pe internet, încă de la anunţarea datei de lansare a proiectului.
Speculaţii despre poveste, personaje şi chiar scenariu au făcut înconjurul lumii şi încă stârnesc discuţii aprinse peste tot.
Luna trecută, toată lumea a aflat cu stupoare că personajul negativ ar putea fi Darkseid și că povestea ar putea să se bazeze pe numerele 183 – 185 din revista de benzi desenate Justice League America, care prezintă planul lui Darkseid de distrugere a Pământului cu o rază specială ce va muta Apokolips – planeta de origine a lui Darkseid – în locul Pământului.

Astăzi avem parte de un nou zvon major, cu privire la personajele principale ce vor apărea în filmul Justice League – în afară de opțiunile evidente Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern.
Lista include, de asemenea scurte descrieri ale caracterelor.
Superman este în esență același personaj din Man Of Steel, iar Zack Snyder a devenit între timp, consultant în ceea ce privește descrierea caracterului interpretat de Henry Cavill, ce va conduce Liga.
Batman se pare că va strategul grupului şi deşi nu vrea cu adevărat să se implice şi să colaboreze cu aceste fiinţe cu puteri supernaturale, pe care le consideră prea puternice, el va deveni cel mai complexat personaj.
Green Lantern, va fi acelaşi personaj interpretat de Ryan Reynold în filmul Green Lantern, dar se pare că va avea o poveste rescrisă, cu un ton mai serios.
Wonder Woman va avea şi ea parte de un rol extins, dar în ciuda faptului că până acum nu a avut parte de apariţii serioase în ultima perioadă, se pare că Michael Goldenberg are un scenariu în curs de dezvoltare, ce va stabili o poveste plasată înainte de filmul Justice League.
Flash va fi personajul cel mai popular în ochii omenirii, va fi acel personaj ce adoră atenția mass-media, dar atunci când este solicitat este foarte serios.
Marţian Manhunter este acel extraterestru ce a trăit pe Pământ în secret, peste o sută de ani, cel care are cunoștințe vaste despre personajul negativ Darkseid.
Aquaman este prezentat a fi regele Atlantidei, personajul ce se pare că va avea un rol-cheie în film.

Alfred Pennyworth, celebrul valet al lui Bruce Wayne/Batman, va apărea în Justice League, dar într-un rol minor.
De asemenea şi iubita lui SupermanLois Lane.
Şi bineînţeles, forţele de Elită ale lui Darkseid vor fi prezente, încă de la începutul filmului.
Deocamdată, nu se pomeneşte nimic despre cum această poveste va fi integrată în tot universul DC Comics şi până când un regizor nu va fi angajat pentru Justice League, toate descrierile de mai sus, rămân doar nişte presupuneri.
Din câte ştim, deocamdată Will Beale este cel ce scrie scenariul, dar odată ce un regizor va fi ataşat proiectului, el va aduce cu sine, probabil şi propriile idei pentru poveste.

Ar trebui remarcat aici faptul că David Goyer a conceput iniţial poveștile pentru toate cele 3 filme Batman ale lui Nolan și pentru viitorul Superman.
Aș paria că şi această poveste ce-i reuneşte pe majoritatea super eroilor DC Comics, va fi un concept de David Goyer și că toate aceste informaţii de mai sus, duc la o singură concluzie: fiecare personaj va avea parte de filme individuale.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.