Actorul MARK WAHLBERG Confirmă Că Scenariul Pentru Comedia TED 2 Este În Lucru

Mark Wahlberg a declarat că el şi regizorul Seth MacFarlane au demarat deja pregătirile pentru continuarea succesului de anul trecut, ce il avea in rolul principal pe ursuleţul de pluş Ted.

Deşi Mark Wahlberg nu a mai făcut nici un sequel până acum, se pare că comedianul regizor Seth MscFarlane, l-a convins pe actorul nominalizat la Oscar, să revină pentru continuarea succesului lor de anul trecut.
Dacă încă nu ştiaţi, Seth MacFarlane, este omul din spatele popularului serial Family Guy, cel care ne-a şocat anul trecut cu umorul său ireverenţios, el fiind scenarist, regizor şi actor, devenind astfel vocea personajului titular ce a jucat alături de Mark, ursuleţul de pluş Ted.
Probabil considerată una dintre cele mai bune comedii de anul trecut, Ted, a cucerit atât criticii de film, cât şi publicul care a umplut sălile de cinema pentru o lansare notabilă în cazul unei pelicule cu umor de rating R.

Filmul, ce a încasat doar la debut peste 54 de milioane de dolari şi a triumfat la boxoffice cu 503 milioane de dolari strânşi în toată lumea, îl are pe Mark Wahlberg în rolul principal, alături de năstruşnicul ursuleţ de pluş Ted.
-„Există şi Ted 2, contractul a fost semnat şi ne-am apucat deja să lucrăm la scenariu”, a declarat Mark.
-„Eu nu am mai făcut un sequel până acum, însă am mare încredere în Seth, este un tip extrem de talentat şi de amuzant”, a mai spus actorul.
Mark Wahlberg a ţinut să adauge că la ceremonia de înmânare a premiilor Oscar de anul acesta, Ted îşi va surprinde fanii urcând alături de el pe scenă.

Pe Mark îl mai puteţi vedea recent, alături de Russell Crowe începând cu data de 8 Februarie în drama Broken City şi alături de Dwayne Johnson în filmul lui Michael Bay, Pain And Gain ce va avea premieră în luna Aprilie.
Va reamintesc ca după o colaborare de succes excepţională, Michael Bay l-a distribuit pe Mark Wahlberg în viitorul său proiect extrem de anticipat, Transformers 4, ce va ajunge în cinematografe începând cu data de 27 Iunie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.