Actorul PAUL GIAMATTI Va Fi Personajul Negativ RHINO În THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Nominalizatul la Oscar – Paul Giamatti, îl va interpreta pe Rhino, un personaj negativ ce reprezintă o provocare fizică pentru Spiderman – dar nu şi una intelectuală – în următorul film din franciza The Amazing Spider-man, regizată de Marc Webb.

Chiar dacă aparent cei de la Sony Pictures, s-au grăbit să repornească franciza Spider-Man la puţin timp după ce Sam Raimi încerca să realizeze un problematic Spider-Man 4, noul film The Amazing Spider-Man – în ciuda defectelor sale – ne-a readus pe marele ecrane cu succes personajul Peter Parker, în mare parte doar datorită registrul său de talente din distribuţie şi nu datorită poveştii, care în mare parte a fost cam aceeaşi.
Pentru The Amazing Spider-Man 2, regizorul Marc Webb se pare că încearcă să păstreze magia distribuţiei inspirate din prima parte a francizei, care îl include deja pe Jamie Foxx ca Electro, Shailene Woodley ca Mary Jane și DeHaan Dane ca Harry Osborn.
Astăzi aflăm că Sony este în continuă căutare de a consolida distribuţia condusă de Andrew Garfield și Emma Stone, prin adăugarea actorului Paul Giamatti și a actriţei Felicity Jones.

Cei de la THR spun că nominalizatul la Oscar – Paul Giamatti este în negocieri finale pentru a se alătura distribuţiei din The Amazing Spider-Man 2, pentru rolul personajului negativ Rhino, în timp ce actriţa britanică Felicity Jones, este în discuțiile pentru un alt rol necunoscut încă.
Din câte se pare, cei de la Sony, încearcă cu disperare să se distanțeze de povestea trilogiei regizată anterior de Sam Raimi, nu doar prin etalarea unui set diferit de răufăcători, ci şi prin aducerea unei distribuţii complet diferite.
Dar în ciuda acestui efort, atât Electro cât şi Rhino au fost menţionaţi anterior de către fani ca fiind personajele lor negative preferate, ce trebuiau să apară şi în proiectul nefast Spider-Man 4 al lui Sam Raimi.
O veste bună pentru toată franciza Spiderman, mai ales că orice interpretare a actorului Paul Giamatti este minunată, iar faptul că va juca un personaj negativ ca Rhino, un personaj ce din punct de vedere fizic, este dominant, va fi ceva unic pentru genul de filme cu supereroi.

În universul Marvel Comics, personajul Rhinocu numele real Aleksei Sytsevich – a fost un membru al mafiei ruseşti, care după ce trece printr-un proces îndelungat de manipulare genetică cu substanțe chimice și radiații, primeste niste abilităţi supraomenești, dar care din păcate, nu îi ridică şi nivelul de inteligenţă.
The Amazing Spider-Man 2 are o dată de lansare stabilită pentru 2 Mai, 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.