Vezi Cinci Super Postere Noi Pentru Producţia IRON MAN 3

Studiourile Marvel şi Disney au lansat oficial cinci postere senzaţionale noi pentru al cel de-al treilea film Iron Man regizat de Shane Black, în care Tony Stark îl va întâlni pe temutul personaj negativ Mandarin.

Așa cum am văzut în trailer, Iron Man 3 va re-aduce în prim plan lupta lui Tony Stark (Robert Downey Jr.) cu armă perfectă pe care acesta a creat-o, minunea tehnologică: armura lui Iron Man.
În timp ce Mandarin (Ben Kingsley) va fi personajul negativ principal, putem vedea cum Tony Stark pierde controlul total al diferitelor tipuri de costume.
Un instantaneu interesant este şi cel din noul poster, în care îl putem vedea pe Iron Man şi armurile sale în fundal.

Acestă poveste din Iron Man 3 va fi probabil, cea mai interesantă întorsătură din film şi sunt curios să văd cum scriitorul şi regizorul Shane Black va lega totul pentru un final epic.
Cele patru postere de astăzi ne prezintă pe rând personajele cheie ale acestui final de trilogie, chiar dacă nimeni nu contestă faptul că elementul cheie al producţiei va fi personajul negativ şi puterea lui Tony Stark de a trece peste capcanele ce acesta le pregăteşte.

Chiar din sinopsisul oficial, aflăm că Iron Man va avea parte de un inamic puternic, de care nimeni nu se poate ascunde, dar deopotrivă aflăm că Tony Stark trebuie să sufere înainte de a obţine victoria.
Atunci când Tony Stark află că întreaga sa lume a fost distrusă de mâini inamice, porneşte într-o călătorie extrem de dificilă, o călătorie ce are un singur scop: acela de a da de urma celor responsabili pentru acest dezastru.
Însă la fiecare pas al acestei călătorii, rezistenţa îi va fi pusă la încercare.
Încolţit, Tony Stark este lăsat între viaţă şi moarte de propriile invenţii, fiind nevoit să se bazeze doar pe inteligenţa şi pe instinctele sale pentru a-i proteja pe cei apropiaţi lui.

Pe măsură ce se reface, Tony Stark descoperă şi răspunsul la întrebarea ce l-a chinuit atâta vreme: omul face costumul sau costumul îl face pe om?
În Iron Man 3, Tony Stark îl va înfrunta pe duşmanul său de moarte Mandarin, un geniu ştiinţific cu excelente abilităţi de luptător de arte marţiale, un lider al unei organizaţii criminale, ce primeşte puteri aproape nelimitate datorită unui secret ştiinţific cu care Iron Man este familiar.

Dacă zvonurile sunt adevărate şi filmul respectă povestea din benzile desenate, alături de Mandarin vor mai fi şi Aldirch Killian (Guy Pearce), creatorul nanotechnologiei Extremis, ce iniţial a fost creată pentru a îmbunătăţi abilităţile lui Tony Stark, dar pe care aceştia au transformat-o într-un virus moral pe care intenţionează să îl folosească.
Bazat pe serialul de benzi desenate Marvel, publicat pentru prima dată în 1963, productia Iron Man 3 continuă epic pe marele ecran, aventurile inventatorului şi miliardarului Tony Stark aka Iron Man.

Cu Robert Downey Jr. în rolul lui Tony Stark şi Gwyneth Paltrow, Ben Kingsley, Don Cheadle, Guy Pearce, Paul Bettany, Jon Favreau şi James Badge Dale în completarea distribuţiei, Iron Man 3 este programat pentru lansarea din România pe 3 Mai 2013.
Care poster din cele de mai sus e preferatul tău?
✐ Silviu

Un comentariu

  1. Am vazut flmul Iron Man 3 chiar zilele trecute si mi-a placut super mult!! cred ca este cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimul juma de an, bvo! chiar m-a surprins placut, credeam ca in trailer sunt cele mai tari faze..ohoo nicidecum!!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.