Trailer Nou Complet Pentru Filmul Sci-Fi OBLIVION Cu TOM CRUISE Şi MORGAN FREEMAN

Noul trailer pentru filmul sci-fi Oblivion, este mai complex, mai lung şi ne explică complotul din producţia regizorului Kosinski, în care Tom Cruise şi Morgan Freeman, sunt două personaje cu ideologii diferite pe fundalul unui Pământ post apocaliptic.

Nu ştiu ce părere aveţi voi, dar mie acest proiect începe să îmi placă din ce în ce mai mult.
Dacă la început eram încântat doar de conceptul original al filmului, văzând noul trailer mă gândesc cum oare nu ar putea să îmi placă o producţie în care Tom Cruise este starul unui filmul Sci-Fi, un eveniment cinematografic original și inovator ce vine din mintea regizorului lui TRON: Legacy și ce ii are ca producători, pe cei din spatele filmului Rise Of The Planet Of The Apes.
Nu atât faptul că rolul principal este deţinut de Tom Cruisecare este şi el un împătimit al filmelor science fiction – cât faptul că este un film sci-fi cu o poveste intrigantă  şi un concept ce nu prea a fost tratat în multe producţii science fiction, dar si faptul ca regizorul filmului a angajat o trupa din afara main-stream-ului musical pentru coloana sonora: M83.
Pe un Pământ viitor spectaculos, care a evoluat dincolo de recunoaștere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie uimitoare pentru a salva omenirea.

Viitorul film sci-fi bazat pe un roman grafic numit Oblivion este creat şi regizat de talentatul Joseph Kosinski, proiectul fiind foarte dorit de către cei de la Disney anul trecut şi achiziţionat printr-o licitaţie controversată în care Universal a fost unul din studiourile competitoare în licitaţie – pe lângă Paramount şi Fox – pentru acest proiect cu posibilităţi multiple de ecranizare.
Romanul grafic ce a inspirat filmul, este co-scris de creatorul Rex Mundi şi Arvid Nelson şi a fost adaptat grafic după o idee originală provenită chiar din mintea regizorul Kosinski.
În decorul apocaliptic al poveştii, o contopire a arhitecturii moderne cu elementele naturii, stă de strajă Jack Harper, militarul veteran interpretat de Tom Cruise.
Jack este unul dintre puţinii reparatori de drone – trimis pe Pământul devastat de războiul lung cu o rasă extraterestră – misiunea lui de amploare fiind extragerea resurselor ce au mai rămas.
Jack dă peste o frumoasă necunoscută, pe care o salvează din rămăşiţele contorsionate ale unui modul de salvare, cu care aceasta s-a prăbuşit.

Apariţia ei îi dă peste cap aparent banala existenţă şi declanşează totodată un lanţ de evenimente care îl transformă în singura speranţă a omenirii.
Oblivion pare să aibă toate elementele necesare pentru un film sci-fi plin de mister, trădare şi elemente science fiction, toate fiind strâns legate de personajul interpretat de Tom Cruise pe nume Jack Harper.
Olga Kurylenko este ca întotdeauna la înălţime, iar Morgan Freeman pare să ne încânte cu un rol original, ce ar putea să-i dea valoare incontestabilă producţiei sci-fi Oblivion.
Dacă primul trailer nu te-a marcat prea mult, înseamnă că acest nou trailer va face o treabă mult mai bună.
Stabileşte firul complotului, dă motiv conflictului şi prezintă puţin mai multe imagini din lumea post-apocaliptică pe care Kosinski şi-a imaginat-o.

Ar trebui să fi şi tu puţin intrigat, măcar de cadrele superbe cu care noul trailer ne încântă.
Alături de Tom Cruise şi Morgan Freeman, din distribuţia filmului mai fac parte Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau şi Melissa Leo pe care îi vom putea vedea în cinematografe începând cu data de 19 Aprilie.
✐ Silviu

3 comentarii

  1. Tron a fost revolutionar, din punct de vedere vizual.
    Iar coloana sonora pfff … nici nu mai pomenesc de ea. Sa vedem ce fac cei de la M83 cu Oblivion 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.