300 RISE OF AN EMPIRE: Prima Imagine Oficială A Filmului

Deşi nu dezvăluie prea multe, prima imagine cu logoul oficial al filmului 300: Rise Of An Empire ar putea să ne dea o ideea despre stilul vizual pe care regizorul Noam Murro îl va aduce în cinematografe în luna August.

Proiectul ce a fost menţionat în trecut ca 300: Bătălia De La Artemisia şi ce îl are pe Noam Murro ca regizor, îl va readuce în rolul lui Xérxès pe Rodrigo Santoro şi se concentrează în principal pe lupta de la Artemisium, luptă ce a avut loc concomitent cu Bătălia de la Termopile din filmul 300, noul film fiind restructurat pentru a nu fi o urmare directă a filmului 300.
Pagina oficială de facebook a sequel-ului ce este o ecranizare a unei cărţii de benzi desenate 300: Rise Of An Empire – a fost actualizată cu o nouă imagine ce simbolizează titlul filmului – în stil spartan – cu un concept ce aminteşte foarte mult de filmul 300: Eroi De La Termopile.
Aceasta ar fi prima imagine oficială din 300 Rise Of An Empire, o imagine ce are prea multe similitudini cu filmul predecesor, blockbusterul cu Gerard Butler.
Totuşi imaginea nu reușește să ofere prea multe informații despre film, în afară de faptul că producţia intenționează să rămână la acest titlu, filmul numindu-se anterior 300: Battle Of Artemisia.

Film este structurat ca un spin-off al filmului 300 şi se concentreaza pe personajul Xérxès și lupte pe care regele persan le duce într-o perioadă în care el consolidează puterea imperiului persan.
Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Artemisium (480 îen), în care este posibil să fi fost implicate şi vasele comandate de regina Artemisia I a Halicarnassului.
Actorul Rodrigo Santoro a declarat în trecut că filmul „are loc în același timp, dar că începe puţin mai devreme, dar că are un alt punct de vedere,” și că va include o luptă similară cu cea din 300, dar văzută dintr-o perspectivă diferită.
Actorul a abordat proiectul în multe interviuri şi a declarat că reacția oficialilor de la studio a fost una foarte bună.
Deocamdată nu am văzut sau auzit prea multe despre Rise Of An Empire, dar având în vedere că sezonul de vară se apropie rapid, ne pregătim ca cei de la Warner Bros să înceapă campania de marketing pentru film și să dezvăluie mai multe informații pe măsură ce ne apropiem de data de lansare.

300: Rise Of An Empire va ajunge în cinematografe pe data de 2 August 2013 și are în distribuţie staruri ca Rodrigo Santoro, Eva Green și Sullivan Stapleton, bazându-se vag pe cartea de benzi desenate intitulată Xérès creată de Frank Miller.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.