Clasicul Film ESCAPE FROM NEW YORK Va Fi Un Remake Cu Liam Neeson Şi Planuri Pentru O Trilogie

Producătorul şi regizorul Joel Silver şi Studio Canal plănuiesc o relansarea a clasicului thriller din 1981 Escape From New York sub forma unei trilogii cu o poveste de originii, ce s-ar putea să-i aibă pe Liam Neeson sau Tom Hardy în rolul principal.

O actualizare a clasicei ecranizări Escape From New York de John Carpenter era inevitabilă, mai ales că aproape toate titlurile mari ale autorului au fost refăcute, sau sunt în curs de a fi re-ecranizate.
Gerard Butler era starul ce urma să joace rolul principal în acest remake, dar s-a retras şi cele mai recente speculaţii l-au plasat pe Breck Eisner la cârma regiei.
Breck este omul care a dat lumii filmul Sahara şi ca să fiu sinceri şi sarcastic, cred că scenariul ar fi fost probabil o fotocopie a scenariului original.
Lăsând glumă la o parte, iată că avem parte şi de primele ştiri concrete despre acest remake al filmului original postapocaliptic din 1981 în care Kurt Russell juca rolul Snake Plissken, un condamnat ce este însărcinat să se înfiltreze în lumea sălbatică a unui Manhattan distrus, de unde trebuie să o salveze pe fiica președintelui și în acelaşi timp să îşi câștige libertatea.
O încercare de reboot a fost luată în seamă şi în urmă cu câțiva ani, dar cei de la New Line au pierdut între timp drepturile pentru ecranizare.
Se pare că acum, Joel Silver, compania să Silver Pictures şi Studio Canal își unesc forțele pentru a aduce un nou look şi o faţă nouă pentru Escape From New York, cu planuri măreţe pentru o poveste ce se poate întinde la o eventuală trilogie.

Producătorul Joel Silver nu doar că vrea să aducă un reboot pentru povestea lui John Carpenter, dar plănuieşte chiar şi o schimbare radicală faţă de ecranizarea originală.
Trilogia planificată va începe cu o poveste de origini, similară în ton cu modul în care Rise Of The Planet Of The Apes a fost începutul unei poveşti ce va continua cu restul filmelor.
O actualizare a rolului principal şi a unui scenarist este în prezent în curs de desfășurare, dar există deja câţiva candidaţi cu şanse mari.
Acum câţiva ani când proiectul a avut în vedere un reboot, cu Neil Moritz ca producător și Eisner Breck, se pomeneau nume ca Gerard Butler, Jeremy Renner sau Tom Hardy pentru rolul principal.
Întrucât Joel Silver și Studio Canal au încheiat un parteneriat cu Liam Neeson, putem presupune că s-ar putea foarte bine ca Neeson să fie unul din candidaţii preferaţi pentru rolul lui Snake Plissken.
Cu toate acestea, Liam Neeson și Kurt Russell sunt aproximativ de aceeași vârstă, așa că ar avea mai mult sens ca Kurt să revină într-un fel sau altul la rolul din 1981, mai ales că se plănuieşte şi o trilogie, ce ar putea prezenta şi ceea ce se întâmplă după filmul original.

Personal, l-aş alege pe Tom Hardy, dar cred că oricare dintre aceşti actori ar aduce un unghi de abordare interesant al personajului Snake.
Ai văzut filmul original Escape From New York? Tu pe cine ai alege în rolul principal?
Lasă comentariul tău de mai jos!
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.