Cei Ce Au Văzut Avanpremiera Lui MAN OF STEEL Spun Că Producţia Cu SUPERMAN Va Fi Filmul Anului

Grupul de studiu ce a vizionat filmul Man Of Steelce marchează prima colaborare dintre Christopher Nolan și Zack Snyder – spune că producţia ce prezintă un altfel de poveste cu Superman, este una extrem de reușită.

Unul din cele mai aşteptate filme ale anului 2013 este cu siguranţă Man Of Steel, mega producţia ce va ajunge pe 21 Iunie în cinematografele din România, fiind o relansare a aventurilor unuia dintre cei mai populari și îndrăgiți supereroi ai tuturor timpurilor: Superman.
Filmul îl are la cârmă pe regizorul unor filme ca Watchmen, 300 sau Sucker Punch, însă ceea ce a sporit foarte mult entuziasmul fanilor, a fost implicarea în acest proiect a cineastului Christopher Nolan, asul din mânecă al producătorilor de la Warner Bros și garanția că pelicula prin care Superman revine în atenția publicului, nu va fi un eșec, garantând astfel, desfăşurarea unui plan măreţ ce include o trilogie şi o prezumtivă lansare a unui film Justice League, ce îl va avea în centrul atenţiei pe acelaşi Superman.
Deşi mai toată lumea este încă suspicioasă că filmul ar putea fi prea întunecat, că îi vor lipsi scenele de acțiune, că nu va captura suficient carisma supereroului sau că regizorul Zack Snyder va surprinde din nou cu o lovitură caracteristică în slow motion, iată că reacţii pozitive de la avanpremiera filmului, ţin să ne liniştească temerile.

Iar dacă mai era nevoie de asigurări – deși reacția după lansarea trailerului pentru Man Of Steel a fost una pozitivă – potrivit celor care au avut ocazia să vizioneze filmul în avanpremieră, se pare că vom avea de-a face cu cel mai bun film al anului 2013.
Din declaraţiile câtorva din persoanele din grupul de studiu, reiese că filmul are toate trăsăturile unei povești concepute de Christopher Nolan, o poveste ce este plină de toate efectele speciale caracteristice regizorului Zack Snyder.
Grupul de studiu – format din oameni ce se află strict sub contract cu studioul – spune că filmul nu este deloc lipsit de scene de acțiune în care Superman își arată în totalitate abilitățile sale extraordinare și atitudinea cuceritoare a iconicului supererou.
Nu de mut cineastul Christopher Nolan afirma că realizarea filmului Man Of Steel, este o sarcină mult mai dificilă decât ar fi crezut iniţial şi că conceperea lumii în care trăieşte Superman este o provocare pentru el, cât şi pentru regizorul Zack Snyder.

Având în vedere că în ultimi 25 de ani, singurul produs legat de Superman, a adus pe piaţă doar un singur film ce a fost slab realizat şi pe alocuri foarte plictisitor, filmul Superman Returns al regizorului Bryan Singer din 2006 nu a reuşit decât să agite şi mai mult fanii şi să genereze mult mai multă neîncredere în industria cinema de la Hollywood.
Iată că încă odată, zvonistică legată de filmul Man Of Steel ne asigură că vom avea ce vedea în luna iunie în cinematografe, iar grupul de studiu ce a vizionat filmul, ne asigură că grafică pe calculator este un instrument vital în asigurarea calităţii producţiei, ce se pare că nu este nici pe departe atât de dur și de serios precum sugerează trailerele.
Dacă totul sună minunat şi chiar ţi-au plăcut trailere pentru Man Of Steel, află că producătorii au omis intenţionat majoritatea scenelor de acțiune pentru a surprinde audienţa atunci când va veni vremea.

Filmul Man Of Steel se află acum în post-conversie 3D iar distribuţia filmului Omul De Oțel, aduce pe ecrane o pleiadă de staruri ale cinematografiei precum: Kevin Costner, Diane Lane, Amy Adams, Michael Shannon, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni şi Russell Crowe.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.