Clip OBLIVION: Fă Cunoştinţă Cu Bubble Ship Nava Fantastică A Personajului Interpretat De Tom Cruise

Producţia science fiction a regizorului Kosinski, în care Tom Cruise şi Morgan Freeman, sunt două personaje cu ideologii diferite pe fundalul unui Pământ post apocaliptic, aduce astăzi în prim plan un clip ce prezintă procesul de creaţie în mărime reală a unui vehicul futurist ce joacă un rol important în filmul Oblivion.

Dacă până acum am văzut clipuri ce prezentau povestea şi peisajele fantastice din filmul sci-fi Oblivion, iată că astăzi avem parte de imagini senzaţionale din spatele camerei de filmare şi în special din spatele muncii depusă de departamentul de creaţie, cei ce au realizat o variantă în mărime reală a uimitoarei navei ce îl poartă peste tot pe personajul interpretat de Tom Cruise.
Producţia sci-fi extraordinară intitulată Oblivion ce-i are în rolurile principale pe Tom Cruise, Olga Kurylenko şi Morgan Freeman, programată pentru lansarea luna viitoare, este bazată pe un roman grafic – creat chiar de regizor – ce se intitulează Oblivion.
Văzând toate clipurile şi materialele promoţionale ale filmului lansate până acum, nu ai cum să nu aştepţi un asemenea film sci-fi original, ce dispune şi de o ditribuţie încântătoare.
Fiind una din cele mai anticipate producţii ale anului 2013, Oblivion este un film cu o poveste intrigantă şi un concept ce nu prea a fost tratat în multe producţii sci-fi, dar care mă incăntă mai ales prin faptul că regizorul a angajat o trupă din afara main-stream-ului musical pentru coloana sonoră: pe cei de la M83.

Povestea principală este plasată în decorul apocaliptic al unui pământ devastat, o contopire a arhitecturii moderne cu elementele naturii, unde stă de strajă Jack Harper, militarul veteran interpretat de Tom Cruise.
Jack este unul dintre puţinii reparatori de drone – trimis pe Pământul devastat de războiul lung cu o rasă extraterestră – ce are misiunea de a extrage puţinele resurse ce au mai rămas şi repararea dronelor.
Într-una din zilele obişnuite, Jack dă peste o frumoasă necunoscută, pe care o salvează din rămăşiţele contorsionate ale unui modul de salvare, cu care aceasta s-a prăbuşit.
Apariţia ei îi dă peste cap aparent banala existenţă a lui şi declanşează un lanţ de evenimente care îl transformă pe Jack în singura speranţă a omenirii.

Alături de Tom Cruise, din distribuţia filmului mai fac parte Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau şi Melissa Leo.
Filmul Oblivion ajunge în cinematografele IMAX pe 12 Aprilie şi în cinematografele normale pe 19 Aprilie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.