Vezi Primul Trailer Şi Poster Oficial Pentru KICK ASS 2 Cu Jim Carrey

Jim Carrey face echipă cu Aaron Johnson (Kick Ass) doar pentru a se distra în primul trailer oficial al producţiei regizată de Jeff Wadlow: Kick Ass 2: Balls To The Wall.

Ultima dată când Jim Carrey a apărut într-un film ce era o ecranizare a unor benzi desenate, a fost în 1995 în rolul Riddler din filmul lui Joel Schumacher: Batman Forever.
Actorul se întoarce la genul de filme cu super-eroi în mult aşteptatul Kick-Ass 2, sequel-ul satiric al primului film regizat de Matthew Vaughn, o ecranizare după cartea de benzi desenate a lui Mark Millar şi John Romita Jr.
Iar dacă atracţia principală pare să fie personajul interpretat de Carrey, probabil ne înşelăm, pentru că Chloe Grace Moretz (Hit Girl) pare să fure toate cadrele hilare ale acestui prim trailer oficial.
Jeff Wadlow şi-a asumat responsabilitatea scenariului şi regia filmului Kick-Ass 2, deoarece Vaughn este ocupat cu postproducţia pentru viitorul film X-Men: Days Of Future Past.

În forma sa actuală, primul trailer cu limită de vârstă oferit de Universal pentru Kick-Ass 2 este amuzant și probabil brutal, dar este exact aşa cum ar trebui să fie un trailer pentru un film cu restricţie de vârstă.
Complotul filmului pare să graviteze în jurul pregătirilor pentru o confruntare de proporţii între Kick-Ass şi personajul The Motherfucker (fost Red Mist) ambele părți adunând propriile armate de eroi respectiv răufăcători.
În Kick Ass 2 revin majoritatea actorilor ce au avut un rol în prima parte, iar alături de Aaron Johnson, Donald Faison, Booth Lindy, Robert Emms sau Clark Duke o să-i mai putem vedea şi pe actorul de comedie John Leguizamo alături de Olga Kurkulina, cea ce o interpretează pe Mother Rusia, unul din principali antagonişti ai filmului, celălalt fiind acelaşi Christopher Mintz-Plasse, fostul personaj Red Mist care de data asta va reveni sub numele de The Motherfucker.

După ce a suferit o amânare a datei de lansare, filmul Kick Ass 2: Balls To The Wall va ajunge în cinematografe începând cu data de 16 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.