RESIDENT EVIL 6 Va Ajunge În Cinematografe În Toamna Anului 2016

Fanii francizei Resident Evil se pot bucura știind că povestea lui Alice si a virusului mortal creat de corporaţia Umbrella, ce transformă întreaga populaţie în zombie va continua în cel puțin încă o producţie specifică.

                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                   

Chiar dacă ştiam că un film Resident Evil 6 era inevitabil, având confirmaţii încă de anul trecut că acesta va încheia într-un fel sau altul povestea francizei, astăzi vine şi confirmarea oficială.
Resident Evil 6 va ajunge în cinematografe pe data de 2 Septembrie 2014 (2016), eliminând astfel orice suspiciune că sequel va fi într-adevăr realizat. (citeste update-urile de mai sus)
Acest lucru nu este chiar o surpriză, mai ales că regizorul Paul WS Anderson şi soţia sa Milla Jovovich au declarat încă chiar de la lansarea lui Resident Evil: Retribution că au deja finalizată povestea pentru un al şaselea film, ce se pare că va fi şi ultimul.
Pe lângă declaraţiile lor, potrivit producătorului Jeremy Bolt, franciza este „pe punctul de a lua sfârşit” şi chiar dacă aceasta va ajunge la final, el este în tratative pentru un film spinoff din universul Resident Evil, bazat pe un personaj din franciză, ce nu a fost dezvăluit încă.
Cu toate acestea, se pare că regizorul Paul W.S. Anderson avea încă de anul trecut în minte o idee pentru filmul cu numărul 6 din franciză şi având în vedere că Resident Evil 4 Afterlife a început o nouă trilogie, el vede al şaselea film ca un final de serie.

În mode evident, atunci când ai o franciză de acţiune ca Resident Evil, ce a avut anterior un succes relativ cu cinci filme, nu încape îndoiala că avem de-a face cu un succes internaţional şi în timp ce regizorii Paul W.S. Anderson, Alexander Witt şi Russell Mulcahy au menţinut în mod eficient lumea creată de regizorul Anderson în primul film din 2002 – inspirat de jocurile video ale companiei Capcom – este de-nţeles de ce producătorii şi studioul vor cât mai multe produse legate de această franciză. Există două lucruri de luat în considerare aici: ori eşti în tabăra fanilor ce urăsc filmele Resident Evil şi care se bucură ştiind că sfârşitul este aproape, ori eşti un suporter fidel al viziunii lui Anderson şi te aştepţi la încă un film la scară largă ce va aduce punctul culminant al acestei francize şi ce va marca mai mult de 10 ani de când regizorul Anderson şi actriţa Milla Jovovich au început totul. Există totuşi o nelămurire cu privire la programul regizorului, el fiind deja angajat să filmeze producţia epică Pompei – ce ar trebui să înceapă filmările la sfârşitul acestui an – alături de actorul  Kit Harington (Game of Thrones) în cazul în care data de lansare pentru următorul Resident Evil este într-adevăr 2014, nu văd cum ar fi posibil ca Anderson se filmeze ambele filme simultan decât dacă data de pornire a producţiei pentru Pompei a fost amânată sau altcineva va regiza Resident Evil 6.

Deși filmul de anul trecut Resident Evil: Retribution nu a rupt gura târgului cu un succes impresionant, totuşi totalul încasărilor de la final a fost de 221 milioane dolari în toată lumea, având un impact destul de bun asupra boxoffice-ului.

11 comentarii

    1. Mie imi place la nebunie acest film ori de cate ori il văd nu ma satur sau sa ma plictisesc de el imi place si le-am vazut de multe ori….as vrea sa se faca incontinuare acest film

  1. A fost "distractiv" si cam atat, cred si eu ca scenariul a fost de vina.
    Nu sunt un mare fan, dar la urma urmei nu cred ca franciza asta in general are prea multe pretentii 🙂 pur entertainment!

  2. Pai Retribution nu a fost chiar asa de rau 🙂
    A fost … distractiv!
    Totusi zic ca scenariul a fost buba, realizarea a fost misto de tot!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.