GAME OF THRONES SEZONUL 3: Miza Conflictului Creşte În Noul Trailer EPIC Şi Cele Două Spoturi TV

Noul sezon al serialului Game Of Thrones va fi în curând atracţia principală a fanilor, iar cei de la HBO accentuează campania de marketing cu două spoturi tv fantastice şi un nou trailer plin de dezvăluiri, planuri diabolice şi multă acţiune din ţinutul Westeros.

Două noi spoturi TV au fost lansate, împreună cu un trailer complet, iar toate enunțurile transmit două fapte importante: în primul rând, spectacolul este la fel de epic devenind mai dramatic ca niciodată.
Iar în al doilea rând, a venit timpul dragonilor.
Dar pe lângă aceste două concluzii mari, noile spoturi promoționale şi noul trailer – ce sunt trasate în conformitate cu tonul tragic pe care noul sezon Game Of Thrones îl va avea – spun că totul pare a avea o miză mai mare şi absolut orice complot devine o luptă pentru putere.
Acolo unde unii văd o criză, alții văd o oportunitate, căci până la urmă despre asta e vorba, planurile malefice de război ale unor personaje ce luptă pentru putere şi profită de orice oportunitate.
Cu doar două săptămâni înainte de premiera Sezonului 3 Game Of Thrones, aşteptarea este cu atât mai intensă.
Acest lucru nu vine ca o surpriză, având în vedere faptul că ultimul sezon s-a încheiat cu un bang masiv ce ne-a lăsat să aşteptăm un an de zile întoarcerea lui Mance Rayder la Rondul De Noapte şi în lupta pentru putere, cu promisiunea că viitoarele episoade din adaptarea romanului Cântec De Gheaţă Şi Foc vor aduce cu sine şi o furtună de neuitat.

Majoritatea distribuţiei faimoasă din sezoanele anterioare este prezentă şi în Sezonul 3, cu deja celebrul Peter Dinklage alături de Nikolaj Coster-Waldau, Emilia Clarke și evident Harington Kit printre mulţi alţi.
În noul sezon, David Benioff și DB Weiss au recrutat mai multe feţe noi, proaspete, dar poate cel mai notabil actor este Ciaran Hinds pentru rolul iconic Mance Rayder, Regele Dincolo De Zid.
Cele două preview-uri se axează pe aprofundarea amărăciuni și a violenței războiului celor cinci regi.
Stannis Baratheon dorește moartea celorlalţi concurenţi pentru Tronul De Fier, regina exilată Daenerys Targaryen este în căutarea unei armate de mercenari pentru a duce la bun sfârşit o invazie, în timp ce Jon Snow încearcă să-și consolideze poziția printre sălbatici de dincolo de zid.
Deși nu sunt foarte pline de material nou, aceste două clipuri şi noul trailer subliniază per general că miza continuă să crească pentru toată lumea din Urzeala Tronurilor.
Cele Şapte Regate din serialul Game Of Thrones devin din ce în ce mai extinse, iar Sezonul 3ce este bazat în principiu pe cartea Iureşul Săbiilor – nu se lasă mai prejos şi ne va aduce cu sine unul din cele mai bune sezoane ale mult iubitului serial HBO.
Game Of Thrones Sezonul 3care acum dispune acum şi de un buget majorat – va aduce cu sine popularitate şi audienţă mult mai mare decât au avut cele anterioare și revine la HBO începând cu data de 31 Martie.

Dacă vrei să citeşti şi să deţii pachetul cu cele 5 titluri din saga Cântec de Gheaţă şi Foccărţi pe care se bazează ecranizarea serialului – scrise de George R.R. Martin, în format hardcover, poţi cumpăra totul cu o reducere de 35% prin intermediul editurii Nemira, dând un click pe banerul de sub trailere.
✐ Silviu


Nemira

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.