LUCASFILM Anunţă Anularea Serialului STAR WARS: CLONE WARS După Cinci Sezoane

Compania Lucasfilm şi directorul diviziei Clone Wars, Dave Filoni, au anunțat că Sezonul 5 al serialul animat de televiziune Star Wars: Clone Wars, a ajuns la final.

E o zi tristă pentru fanii serialului Star Wars: Clone Wars şi chiar pentru fanii francizei în sine… dintr-un anumit punct de vedere.
Deşi pentru unii este un lucru nesemnificativ, Star Wars: The Clone Wars – Sezonul 5 a fost unul din cele mai bune de până acum şi a devenit un sezon remarcabil odată cu finalul grandios, mai ales că cei ce erau interesați de acest serial, nu erau interesați de aspectul său grafic, ci de poveste în sine.
Au existat unele suișuri și coborâșuri, dar au fost de asemenea şi evenimente memorabile, inclusiv decese multiple notabile și o schimbare uriașă într-un final de sezon care, într-adevăr a „schimbat lucrurile pentru totdeauna”.
Deşi nu s-a terminat decât săptămâna trecută, Sezonul 5 al serialului animat din universul Star Wars a fost şi ultimul.
Dar, lucrurile nu stau chiar aşa de simplu.

În urma declaraţiei pe care Dave Filoni a lansat-o astăzi şi care spune că mai multe episoade – nemaivăzute până acum – din The Clone Wars au fost realizate deja, totul sună puţin mai complicat.
Au fost de fapt chiar unele cadre pe care le-am văzut în trailerul pentru Sezonul 5 care nu au ajuns să fie văzute în ultimul sezon.
În fond, de ce ai amâna un serial – fie el şi animat – ce este deja produs şi editat?
Şi dacă sunteţi nedumeriţi, treaba stă cam aşa: din cauză că filmul Star Wars Episode 7 şi o întreagă pleiada de filme separate sunt încă în stadiul de concepţie la Lucasfilm, compania mamă are nevoie de toate talentele disponibile pentru a reuşi să creeze poveşti credibile pentru filmele live-action de sine stătătoare – Han Solo şi Boba Fett – sau pentru trilogia ce ar trebui să ajungă în cinematografe în 2015.
Într-un cuvânt, toate viitoarele produse Star Wars, trebuie, şi vor ieşi pe piaţă sub marca Disney.
O mişcare simplă pe care mulţi dintre noi o aşteptam.

Cu toate acestea, Dave Filoni ne asigură că „încă există multe povești de spus, poveşti la care se lucrează de ceva vreme”.
Şi chiar dacă nu va mai exista un al şaselea sezon Star Wars The Clone Wars, anunţul făcut de Filoni vine cu promisiunea că se dezvoltă în continuare noi poveşti pentru Clone Wars, poveşti care promit a fi unele dintre cele mai palpitante aventuri văzute vreodată, un fel de conținut bonus pentru Sezonul 5 şi pentru fanii serialului animat.
Video-ul de mai jos, în care Filoni anunță sfârșitul seriei, este însoțit de un clip minunat ce prezintă unul din evenimentele cele mai importante din Star WarsOrdinul 66, ce demonstrează că serialul ar avea material destul pentru încă un sezon.
Anunțul despre finalul serialului a inclus şi decizia de a amâna Star Wars: Detours, seria animată de comedie realizată de Seth Green, Matthew Senreich și Grimes Todd.
Iar asta nu e tot, cei de la Lucasfilm au dezvăluit de asemenea că o franciză nouă misteriosă Star Wars este în lucru.

Un întreg concept nou din universul complex al francizei Star Wars, un concept pentru televiziune ce va avea loc într-o perioadă de timp anterioară filmelor originale Star Wars.
Aştept cu interes mai multe detalii despre noile proiecte Lucasfilm. Voi?

4 comentarii

  1. cea mai proasta decizie luata…cred ca Filoni si colegii lui erau fumati rau cand au decis sa inchida seria star wars

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.