tdfn-ro-oblivion-movie-trailer-tom-cruise-morgan-freeman

Noul Trailer Pentru Filmul Sci-Fi OBLIVION Aduce Imagini Fantastice Cu Un Pământ Devastat

Producţia scifi extraordinară intitulată Oblivion ce-i are în rolurile principale pe Tom Cruise, Olga Kurylenko şi Morgan Freeman, programată pentru lansarea luna viitoare, este bazată pe un roman grafic intitulat Oblivion, iar noul trailer ne explică în detaliu complotul din producţia regizorului Kosinski.

Dacă atunci când s-a auzit prima oară de Oblivion, eram încântat doar de conceptul original al filmului şi de romanul grafic care arăta extraordinar de bine, văzând noile trailere pentru filmul sci-fi, mă gândesc cum oare NU ar putea să îmi placă o producţie în care Tom Cruise este starul unui film Sci-Fi, un eveniment cinematografic original și inovator ce vine din mintea regizorului lui TRON: Legacy și ce îi are ca producători pe cei din spatele filmului Rise Of The Planet Of The Apes.

Poate nu atât faptul că rolul principal este deţinut de Tom Cruisecare este şi el un împătimit al filmelor SF – cât faptul că este una din cele mai anticipate producţii ale anului 2013, un film cu o poveste intrigantă şi un concept ce nu prea a fost tratat în multe producţii, dar mai ales faptul că regizorul filmului a angajat o trupă din afara main-stream-ului musical pentru coloana sonoră: pe cei de la M83.
Povestea principală este plasată în decorul apocaliptic al unui pământ devastat, o contopire a arhitecturii moderne cu elementele naturii, unde stă de strajă Jack Harper, militarul veteran interpretat de Tom Cruise.
Jack este unul dintre puţinii reparatori de drone – trimis pe Pământul devastat de războiul lung cu o rasă extraterestră – ce are misiunea de a extrage puţinele resurse ce au mai rămas şi repararea dronelor.

Într-una din zilele obişnuite, Jack dă peste o frumoasă necunoscută, pe care o salvează din rămăşiţele contorsionate ale unui modul de salvare, cu care aceasta s-a prăbuşit.
Apariţia ei îi dă peste cap aparent banala existenţă a lui şi declanşează un lanţ de evenimente care îl transformă pe Jack în singura speranţă a omenirii.
Noul trailer pentru filmul regizorului Kosinski stabileşte încă de la început firul complotului, este plin de imagini şi concepte uimitoare, iar pe lângă stilul vizual unic, trailerul nou prezintă multă tehnologie modernă, o imagine mai bună a actriţei Melissa Leo cât şi unele cadre fantastice ce ne arată gradul de degradare a planetei noastre, pe fundalul unor locaţii iconice ce sunt acum pe cale de dispariţie.

Alături de Tom Cruise, din distribuţia filmului mai fac parte Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau şi Melissa Leo.
Filmul Oblivion ajunge în cinematografele IMAX pe 12 Aprilie şi în cinematografele normale pe 19 Aprilie.

3 comentarii

  1. Excelent 🙂 asta in caz ca iti plac filmele sci-fi, dar si daca nu iti plac, eu zic ca o sa fie o mare surpriza filmul.
    Pacat ca e aproape de premiera si nu prea are parte de multa publicitate.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.