Participă Şi Tu Ca Actor La Proiectul Regizorului Robert Rodriguez: TWO SCOOPS

Dacă imaginaţia ta debordează şi simţi că talentul de actor nu îţi dă pace, atunci trebuie să participi la proiectul regizorului Robert Rodriquez ce te cheamă să creezi cadre fantastice sau să dai audiţie pentru un rol ce va fi adăugat pe fundalul unui ecran verde în filmul scurt Two Scoops.

Întotdeauna am admirat regizorii care au reuşit să îşi pună pe peliculă proiectele îndrăzneţe ce fac parte din imaginaţia lor şi mi-a plăcut întotdeauna să văd cum creativitatea devine realitate în proiecte independente sau colaborări fructuoase.
Aşa e şi cazul regizorului Robert Rodriguez care a invitat întotdeauna fanii să facă parte din procesul de creaţie al producţiilor sale, începând cu influentul jurnal transformat în carte Rebel Without A Crew, sau cum un cineast de 23 de ani, cu doar 7.000 dolari în buzunar, a devenit un jucător major la Hollywood în care regizorul explică cum a ajuns faimos.
Rodriguez face de data asta parteneriat cu Blackberry pentru noul său proiect, filmul scurt Two Scoops.

Iar dacă imaginaţia te duce departe şi simţi că ai creativitatea necesară pentru un rol în acest film scurt, poţi participa şi tu la procesul de creaţie al noului proiect trăznit pe care regizorul îl lansează.
Există câteva scene rămase neterminate, iar Rodriguez vrea ajutorul tău pentru ele.
Regizorul şi echipajul său de la studiourile Troublemaker vor viziona şi vor sorta toate auditiile şi cadrele trimise de lume, pentru a le alege pe cele ce se potrivesc cel mai bine viziunii proiectului.
-„Aș vrea ca voi să vă utilizaţi creativitatea și imaginația pentru a ajuta la finalizarea acestor cadre.”
Desigur, cadrele şi imaginile alese vor fi inserate în produsul final prin intermediul unui ecran verde.
Iar dacă explicaţiile de mai sus nu sunt de ajuns, da un click AICI şi verifică.
Sau, vezi clipurile de mai jos, căci cu siguranţă vei înţelege despre ce e vorba imediat după ce le vei viziona.

Unul în care regizorul îşi prezintă ideea în stilul propriu, un clip sensibil în care Rodriquez încearcă să ne explice sursa de inspiraţie din spatele proiectului ecran verde şi ne spune că dincolo de aspectele tehnice ale producţiei filmelor, întotdeauna trebuie să existe creativitate şi viziune, chiar dacă cadrele vin dintr-un telefon mobil sau dintr-o cameră digitală 3D.
Şi nu în ultimul rând, clipul de prezentare al proiectului Two Scoops, la care fanii ar trebui să participe şi ale căror cadre trebuie completate cu imaginaţia ta.

Pline de viață, cele două gemene Electra și Elise Avellan îşi flutură armele pe afișul proiectului, iar acest lucru spune tot ce trebuie să știți despre tonul filmului scurt Two Scoops.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.